Sådan Skil en Mag-lite

March 12

Tony Maglica grundlagt Mag Instrument Inc. i 1955. Virksomheden bygger Maglite lommelygte linje. Designet til at være ultra hård med en livstidsgaranti, har Maglites fræset aluminium organer, der er næsten uopslidelig og er produktet af valg for de fleste public safety officerer (politi, brandmænd og bygning inspektører). Udnytte få bevægelige dele, kan Maglites skilles ad for let komponent udskiftning.

Instruktioner

•Tag hale cap på bunden af Maglite ved at dreje det mod uret, indtil det frigøres fra tønden (hoveddelen af lys). Vippe tønde indtil batterier glide ud. Størrelsen og antallet af batterier, der anvendes vil afhænge af hvilken model Maglite du adskillelse.

•Undersøg reservedele lampen (pære), der er indeholdt i den hale fælles landbrugspolitik ved at trække batteriet foråret gratis fra hale den fælles landbrugspolitik. Under foråret bliver en lampe protector (lavet af skum), som huser den ekstra pære. Forsigtigt trække lampe protector fra hale cap, derefter fjerne den ekstra pære, der er komprimeret inde i lampen protector (skum). Hvis du ser en ubrudt glødetråden i pæren, er det stadig godt. Hvis glødetråden er brudt, erstatte det med en ny pære.

•Tag hoved samling af Maglite fra tønden ved at dreje det mod uret. Fortsætte vride det indtil det kommer gratis. Den hoved samling indeholder pære og klar linsen. Fjerne begrænsningen ansigt fra hoved forsamling ved at dreje det mod uret, indtil det kommer gratis.

•Tag klar linsen fra hoved samling ved at trække det lige ud fra hovedet. Under linsen bliver plast reflektor, der kan også trækkes fri, afslørende lygteenheden (pære).

•Tag lampe låseringen fra hoved forsamling ved at dreje det mod uret. Dette er den del, der holder pæren på plads, og ligner en lille doughnut. Når denne ring er fjernet, kan pæren fjernes ved at trække det lige ud af hovedet forsamlingen.

•Udskift batterierne og pære, hvis det er nødvendigt, så Saml Maglite ved at vende demontering instruktionerne. Teste lys for normal drift.

Tips & advarsler

  • Tilføj en dråbe let maskingevær olie til at hale cap tråde og hoved forsamling tråde før samling. Prøv ikke at røre den ny pære med fingrene før installation, fordi olien fra dine fingre vil forårsage det mislykkes for tidligt. Altid forstå pære med en klud før samling.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com