Hvordan til at plante Air kartoffel vin frø

March 12

Air kartoffel eller Dioscorea bulbifera, er en art af flerårige vin hjemmehørende på tropiske områder i Afrika og Asien. De slanke, slyngende vinmarker emerge fra en samling af underjordiske knolde og vil hurtigt nå 40 fod i højden, hvis venstre unpruned med hver stængel, foret med et væld af stærkt ribbet, hjerte-formede blade. Mest dyrkede air kartoffel vinstokke er produceret ved hjælp af vegetative formering som root division siden frø har en lav grad af levedygtighed, men dyrkning af frø vil fungere, hvis frø er holdt ekstremt varm, fugtig og lyse betingelser for længe nok.

Instruktioner

•Forbered hepper gryder på air kartoffel vin frø i slutningen af foråret. Fyld 3-tommer tørv Potter med en blanding af 2 dele pottemuld, 2 dele sphagnum og 1 del perlite.

•Arrange tørv Potter på en planteskole bakke før såning air kartoffel vin frø. Placer potterne tæt sammen i nærheden af midten af bakken.

•Pour 1/4 kop vand til hver pot at grundigt mætte rode blandingen før såning af frø. Lad det dræne over i fem eller 10 minutter.

•SOW ét air kartoffel vin frø i hver tørv pot. Tryk på frø i jorden, indtil det er halvvejs begravet. Dække frø med et meget tyndt lag af medium-grus gartneri sand. Tåge sand let med en spray flaske eller plante mister.

•Dæk bakken Planteskole med en klar plast hvælvet låg. Placere bakken Planteskole på en formering måtte med termostat sat til 85 grader Fahrenheit i løbet af dagen og 70 grader om natten.

•Tilvejebringelse ekstremt lyse lyskilde i mindst seks timer hver dag, enten i nærheden af et vindue eller under et sæt af vokse lamper. Tåge tørv Potter dagligt for at opretholde selv fugt i jorden til en dybde af 1 tomme.

•Se for air kartoffel vin stiklinger i 20-25 dage. Holde udplantningsplanterne indendørs, indtil de komme til 4 inches i højden, så plante dem i en permanent seng med fuld delvis sol og næringsrig jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com