Hvordan skal man kigge efter oprejst swimmingpools

March 12

Hvordan skal man kigge efter oprejst swimmingpools

Når du har en swimming pool, at komme væk fra sommervarmens betyder ser ikke længere end din egen gård. En swimmingpool er en baggård oase perfekt til en sommer flugt. Når den indledende installation og opsætning af en opretstående swimmingpool er afsluttet, holder grundlæggende vedligeholdelse vandet klart, funklende og indbydende. Leder du efter en opretstående swimmingpool ikke svært eller tidskrævende, så længe du husker at udføre vedligeholdelse jævnligt.

Instruktioner

•Test den kemiske balance i dit vand. En simpel hjem pool testkit viser niveauet for klor og pH balance i vandet. Udfør denne test to til tre gange ugentligt.

•Juster pool kemi baseret på resultaterne af din vand test. Tilføje en syre eller base til at justere pH-værdien af puljen til den ideelle række 7,2 til 7,8. Også tilføje en kommerciel klor produkt, hvis det er nødvendigt at justere niveauet i pool til mellem 1,0 og 2,0 ppm.

•Shock-treat pool med en kommerciel pool stød hver to uger. Denne high-powered klor behandling neutraliserer krop affald og organisk materiale, der anvendes af bakterier, parasitter og insekter som en fødekilde.

•Vacuum pool ved hjælp af din filter støvsuger til at fjerne snavs. Følg regelmæssig støvsugning med backwashing filter til at fjerne resterne opsamles i filteret.

Ventilationsspalteåbningerne køre din pool filter og tømme hulske kurv. Store stykker af flydende vragrester er fanget i denne kurv.

•Beskyt din pool under uvejr ved at placere et dække over overfladen. Dette forhindrer for meget snavs i at trænge ind din swimmingpool når vejret er blæsende og regnfuld og gør senere vedligeholdelse lettere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com