Ukrudt, der ligner kål planter

March 12

Ukrudt, der ligner kål planter

Mange ukrudt ligner kommercielle hvidkål. En række af disse planter er fra samme Brassica familien som dyrkede kål. Nogle bruges som prydplanter, mens andre er vilde voksende resterne af antikke, dyrkede afgrøder. Cabbagelike planter findes i mange miljøer, herunder damme, skove og kyster.

Vilde hvidkål

Vilde kål (Brassica oleracea) er hjemmehørende i europæiske kystområder og omfatter en bred vifte af cabbagelike arter. Som en toårig vokse planterne for 2 år før producerer frø og dør. Tykt blade form en roset og kan være krøllet eller glat. Stilken kan nå 7-fod høje og producerer gule blomster i naturen. Et nært beslægtede vilde plante er havet Grønkål (Strandkål maritima), som producerer blanke, krøllede blade svarende til kål. Denne plante vokser vildt i cool, kystnære områder og er udbredt i de britiske øer. Havet Grønkål når 22 fod høje og producerer spiselige skud hvert forår.

Bunddække planter

Almindelig Kæmpestenbræk er en plante slægt med læderagtige, cabbagelike blade. Det kaldes undertiden en pigsqueak på grund af lyden af skinnende blade gør når gnides sammen. Let at dyrke, det virker godt som bunddække plante blomsterbed kanter. Det kan ud konkurrere uønsket ukrudt. Selv om dens blade er grøn i det meste af året, vender de lilla eller rød i efterår og vinter, så det ligner både grønne og lilla kål.

Andre Cabbagelike planter

Skunk kål (Symplocarpus foetidus) er ikke en behagelig weed når forslået, som det udsender en ubehagelig aroma. Det udstiller store, cabbagelike blade, som det fremgår. De har en konsistens og udseende svarende til spiselig kål. Planten ser anderledes ud i foråret da det begynder blomstring. Det producerer en spathe, som er en pod, der holder sine blomster. Spathe er en brunlig-violet farve. Denne plante trives naturligvis i våde miljøer, herunder langs fjedre og moser og våde, woody områder. Vand kål (Pistia stratiotes), også kendt som vand salat, ligner kommercielle grønne kål. Bladene er tykke, læderagtige, ribbede og cabbagelike. Vand salat er en flydende plante og er invasive akvatiske steder i USA, at blande sig med både og fiskeri.

Ornamentale kål

Prydplante hvidkål og grønkål er spiselige, som kommercielle sorter inden for deres familie. De dyrkes for deres karakteristiske visuelle skærme. Frilly blade ses ofte på begge typer af prydplanter, især grønkål. Ornamentale kål udstiller kontrasterende farver, især grønne og lilla. De vokser bedst i fuld sol og i sidste ende producere en blomstrende stilk, der også har prydværdi.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com