Planter, der klarer sig godt i terrarier

March 13

Et terrarium er i virkeligheden et miniature landskab fyldt med planter, der kræver en høj grad af fugtighed, planter, der er langsomt voksende, men vigtigste, planter, der er kompatibel og kræver de samme vækstbetingelser. Du skal vælge planter, der ikke kun varierer i størrelse men der deler de samme eller lignende lys krav. Dette vil også være baseret på hvor du vil placere din terrarium--om det modtager en masse indirekte solen eller hvis det er i skygge det meste af dagen (terrarier ikke bør placeres i fuld sol).

Lav-lys anlæg

Der er et par planter, der kræver lav lys--svenske ivy er meget holdbare og vokser til en højde på 1-3 inches. Fuglen reden sansevieria er også en meget varigt valg og vokser til en højde på 3 til 6 inches. Så er der maidenhead spleenwort, som ligger over jorden og vokser til en højde på 1-3 inches.

Moderat-lys anlæg

Der er et bredt udvalg af moderat-lys anlæg, som er perfekt til terrarier. Nogle af disse planter vokse til højder af 12 inches eller mere. For eksempel hjerte-Campanula philodendron er en bjergbestiger eller trailer og vokser til 12 inches eller mere. Maidenhair fern er også en anden plante, der vil vokse fra 6 til 12 inches i højden; Det kræver høj luftfugtighed samt. Så er der aluminiumsværk, der vokser mellem 6 og 12 inches og skal beskæres for at opretholde dens kompakthed.

En vidunderlig plante, der er aromatisk er vintergrøn, der vokser mellem 1 og 3 inches. Og hvis du vil have noget, der vil danne en paraply-lignende baldakin, der er artilleri plante, som vokser til en højde på 6 til 12 inches. Til bunddække, vælge irsk moss (1 til 3 inches), baby tårer (1 til 3 inches) eller partridge berry (1 til 3 inches).

Er der andre planter som Tahitian brude slør, som er en slyngplante eller trailer (3 til 6 inches), miniature African violet (3 til 6 inches) og bøn plante, hvis blade folde sammen om natten (6 til 12 inches).

Bright-lys anlæg

Listen over lys planter er også ganske lang. Igen, voksende højderne varierer. Nogle af de større planter er pink polka dot (12 tommer), elefant bush (12 inches og kun til ørken haver) og bloodleaf iresine (6 til 12 inches) og har bloodred løv. Disse er blot nogle af de større lys planter.

Bright lys planter, der er egnet til ørken haver er kun haworthia (1 til 6 inches), høne og kyllinger (1 til 3 inches), jade anlæg (6 + inches) og panda plante (6 + inches).

Asparges fern vil give fjer-lignende blade til din terrarium, og rosenkrans vin og satin pellionia vil krybe eller trail på jorden i dit terrarium.

Dette er blot et udvalg af planter, der vil gøre godt i terrarier.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com