Sådan installeres en Inground Pool stige

March 13

Installere en inground swimmingpool stigen tilføjer en sikkerhedsfunktion til pool, især i den dybe ende. Afhængig af personlig smag, skal du bruge stigen til at supplere eksisterende inground konkrete skridt eller bruge den som den eneste indførselsstedet eller findes. Stigen er normalt udstyret tekstureret skridt til at forhindre glider under op- eller nedstigning og sikkerhed skinner der kører hele længden for at lette mens indtastning eller eksisterende poolen. Installere stigen til din eksisterende inground pool korrekt for at undgå ulykker eller skader.

Instruktioner

•Spray stigen kopper på gulvet af din pool, ved hjælp af en højtryks spray eller haveslange til at fjerne snavs og snavs at indsamle i vintermånederne, når puljen ikke er i brug. Bære en ansigtsmaske for at undgå flyvende vragdele fra at nå dit munden eller næsen.

•Skub stigen kofangere eller plast indsætter i begge de åbne ender på bunden af stigen, der vil hvile på puljens sidevæg. Kofangere beskytte pool liner, især hvis det er vinyl, fra ridser eller nedskæringer forårsaget af de skarpe ender af stigen.

•Juster metal-stigen kile placeret inde hver stigen cup. Løsne kile bolt med en tidsubegrænset skruenøgle i en urets, så det hviler jævnt mod den ydre kant af stigen cup væg. Dette skaber et indløb til de nedre ende af stigen jernbane så stigen holdes fast på plads og bevæger sig ikke.

•Skub dækslet ringe på skinnerne af stigen. Disse ringe dække stigen kopper efter Kilen er strammet.

•Laveste stige ind i puljen omhyggeligt så kofangere ikke falder ud, og skub de nederste ender i stigen kopper. Skubbe skinner i kopper indtil deres lavere slutter resten jævnt indefra. Skridt tilbage for at kontrollere, at stigen er selv fra begge sider og ikke skævt.

•Mark placering for håndlister på den træ pyntede, beton eller flise kantning med en markør. Bor en pilot hul for hver Håndliste gennem kantning.

•Sæt flanger i håndlister til træ dæk og skubbe hver Håndliste gennem en pilot hul. Skub to 3-tomme pyntede skruer i hullerne i hver flange til at fastgøre den til dæk. For beton eller flise kantning, stramme simpelthen anker eller bolt, der kommer med forsamlingen at sikre håndlister på plads. For ekstra sikkerhed, skære en del af konkrete kantning og Installer hardwaren i den nye udsatte del af beton.

•Drej stigen kile bolt med skruenøgle i en mod uret mode til at stramme den for at installere det på træ dæk. Kilen stiger op mod stigen jernbane og holder stigen fast på plads.

Beton eller flise kantning, skal du installere metalpladen, der kommer med hardwaren hvor håndlister er indsat i kantning til at dække de uinteressante huller og forhindre snavs oprustning.

Tips & advarsler

  • Hvis købe en ny stige, måle afstanden fra gulvet i poolen til toppen for at bestemme dens dimensioner. De fleste kommercielle lejdere er 18 inches lang.
  • Ren stigen skinnerne med en fugtig klud før du installerer den.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com