Hvordan man dyrker ornamentale bananer

March 13

Prydplante bananer kan ikke producere spiselige frugter, men de giver en attraktiv touch til landskabet. Planterne har stammen-lignende stilke, store tropiske blade og attraktive blomster og frugter. Hårdføre sorter, såsom Musa basjoo, overleve frysning temperaturer så er i stand til at vokse i visse nordlige områder. Tropiske typer, som rød fakkel og Pink Velvet, trives i tropiske og subtropiske områder, der sjældent har frostvejr. Uanset sorten du vælger, har mest dekorative bananer lignende pleje krav.

Instruktioner

•Plant prydplante banan planter i en veldrænet bed, der indeholder rige jord. Vælg en placering, der modtager fire til otte timer af direkte sollys om dagen.

•Kapacitet banan når ugentlige når planten aktivt voksende. Give ca 1 tommer vand hver uge, eller nok til at fugte top 8 inches af sengen. I subtropiske områder, kan bananer kræve året rundt kunstvanding.

•Fertilize bananer i hver i foråret, tidlig sommer og midt - til slutningen af sommeren. Anvende en 8-2-12 blanding gødning på pakken anbefalede sats for størrelsen af din banan plante. Bruge en langsom frigivelse gødning, som disse levere næringsstoffer til planterne i to til tre måneder.

•Klippe tilbage hårdføre banan sorter i efteråret før den første frost. Skær banan tilbage til 8 til 10 inches over jorden. Disponere over trimmede lager banan dele.

•Dæk stammen stub med barkflis. Bruge pine halm eller bark nuggets. Læg et lag mesh screening over toppen af lys dækningsmateriale, som halm, så de ikke blæse væk fra stammen i løbet af vinteren. Fjern barkflis i foråret efter fare for frost er forbi.

Tips & advarsler

  • En 2 tommer barkflis lag fordele banan planter året rundt som det undertrykker ukrudt og bevarer jordens fugtighed.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com