En ung fersken træ vokser ikke & bladene er hvilende

March 13

En ung fersken træ vokser ikke & bladene er hvilende

Fersken er mellemstore, duftende træer, der giver sarte blomster i foråret og saftig frugt høsten gennem sommeren. Som alle frugttræer, dog kræver ferskner den rette vejr, placering og pleje til at vokse og trives. Ferskner er sårbare over for en række problemer, hvis de ikke får den rette pleje, og ikke kan vokse. Hvis din fersken træ er ikke, tage nogle fejlfindingstrin, før du smider håndklædet i ringen.

Instruktioner

•Estimate fersken-træets alder. Ifølge Binghamton Universitet Urban skovbrug program tage fersken to til tre år at vokse til fuld frugtbærende alder. Du kan ikke ændre denne tidslinje, og må vente til den fersken træ at nå fuld vækst for frugtsætning.

•Kontrollér tid af året. Alle frugttræer gå hvilende i efteråret og mister deres blade. Dette betyder ikke, at de svigtende, men at de følger deres naturlige voksende kalender. Vedligeholde din standard pleje for fersken træet over vinteren og forventer, at ny vækst og blomstrer i foråret.

•Hold fersken træ i en passende placering under sin voksende sommersæsonen, og derefter igen i løbet af vinteren. Fersken er kun hårdføre USDA zone 5, så hvis du bor i et område, der bliver koldere, din fersken træ skal være indkapslede, så du kan tage den indendørs om vinteren. Fersken kræver fuld solskin til otte timer om dagen, så både plantet og potteplanter peach træer skal sidde på vid gab steder hvor de får den rigtige mængde af solen og omsætning. Ferskner, der ikke får nok sol vil ikke vokse, blomstre eller frugt.

•Forøgelse dine fersken træ pleje til at øge træets ernæring og ressourcer. Bland quick-afløb jord og organisk kompost i jorden omkring den peach tree trunk, at øge ernæring og dræning i jorden. Ferskner ikke klarer sig godt i stillestående vand, og kræver god dræning omkring og under deres rødder. Feed det fersken træ med 1/2 kop 10-10-10 eller 12-12-12 gødning til at øge sine ressourcer. Feed fersken hvert forår, før foråret vækst begynder. Vand fersken med 1-2 inches vand hver uge, især i tørre perioder. Fersken, der ikke får vand nok vil stoppe voksende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com