DIY centralvarme & luft reparationer

March 13

DIY centralvarme & luft reparationer

Din opvarmning og afkøling system fungerer som hjertet i hjemmet ved at regulere temperaturen, beskytte byggematerialer og holder dig behageligt. Hvis det går, kan omkostninger til at have en professionel Reparatøren fix problemet variere i tusindvis af dollars. Ikke alle opvarmning og air conditioning problemer kræver en professionel. Mange problemer kan fastsættes af boligejer.

Instruktioner

Ovnen reparation

•Kontroller dine filtre før du foretager nogen ændringer til din ovn. De nationale sammenslutning af hjem bygherrer lister ændre dine filtre regelmæssigt som en af de top måder kan du spare energi og bevare din ovn. Et snavset filter kan forårsage din ovn til at overophede på grund af luftstrømmen. Erstatte beskidt ovn filtre med nye filtre af samme størrelse, og sørg for at påpege de trykte pile på filtre i retning af luftstrømmen.

•Lyt til ovn som det starter for at bestemme, hvilke processer (såsom tænding eller starten af ventilatormotoren) forekommer normalt. Når fejlfinding, altid starte med de mest almindelige problemer. Kontroller, at termostaten er indstillet korrekt. Tjek afbrydere. Føle i registrene at se hvis luft blæser. Lyt på ovnen for motoren kører. Føle plenum for varme.

•Sørg for at ovnen har magt. Nyere ovn kontrol bestyrelser har en LED-lys til at angive, om den er tændt. Disse LED kan give dig "fejlkoder," ved at blinke et bestemt antal gange for at angive, hvad der er galt. Alle fejlkoder er forskellige, så finder du den diagnostiske diagram til din ovn. Dette vil være en af dørene, ovn eller i brugervejledningen.

•Observe tændingen. Hvis der er ingen tænding, er der ingen varme. Gasfyr har enten elektronisk tænding eller en pilot lys til at lyse de vigtigste brændere. For år påberåbt gasfyr termølement at opretholde pilot lys. Termoelementer skal ofte udskiftes. Luk for gassen og slukke for strømmen. Find den tynde kobber rør går fra gas ventil til piloten. Dette er den termoelement, der stikker i piloten til at opdage flammen. Skru termoelement fra gas ventil og pilot forsamling. Rens lederen af termoelement med ståluld eller erstatte det med en ny. Tænde gassen og tænde piloten.

•Kontrollér motoren. Hvis du har flamme, der slukker inden for et par minutter uden varme luft blæser, kan du have en dårlig motor. Prøv at dreje på fan af sig selv på termostaten. Skifte parameteren "Fan" fra "Auto" til "On." Hvis blæseren ikke starter, skal du kontrollere fan bælter, kondensatorer og motorer.

Air Conditioning reparation

•Indstil termostat til "Cool" og slå indstillingen temperatur under den aktuelle temperatur i huset. Du skal nu bestemme, luften blæser og at luften er cool.

•Mærk på registre for luftbevægelse. Hvis ingen luft blæser, men udendørs kondenserende enhed kører, kan du have en dårlig motor i ovnen. Andre årsager til manglende luftstrømmen omfatter en snavsede eller tilstoppede luftfiltre, brudt fan bælte, dårlig motor kondensator eller en frossen fordamperfladen.

•Ansigt til udendørs kondenserende enhed. Hvis du har luftstrøm inde, men ingen kulde til luften, kører udendørs enheden ikke. Tjek fan i udendørs enheden for at se, hvis det kører. Hvis det ikke er, indskrive afbrydere.

•Fjern de skruer, der holder kontrolpanelet dække på den eksterne enhed. Bruge en spænding meter til at teste for 220 volts strøm på kontaktor i udendørs enheden. Hvis du ikke er bekendt med varme og air conditioning reparation og elektriske systemer, skal dette gøres ved en kvalificeret professionel tekniker. Test de elektriske Kontaktorer, kondensator, 24-volt ledninger, kompressor og 220 volts ledningsnet. Henvise til det elektriske diagram for data.

•Brug et gauge sæt og et kølemiddel køling diagram for at afgøre, om den kølemiddeltype afgift er korrekte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com