Hvordan at rengøre granit naturligt

March 14

Hvordan at rengøre granit naturligt

Granit bruges i hjemmet i to typiske steder: bordplader og gulvbelægning. I begge tilfælde, granit kan rengøres med de samme naturlige metoder. Granit bør være igen, når et år at beskytte porerne i granit og forhindre pletter fra gennemtrængende rock. Til daglig vedligeholdelse, men der er naturlige rengøring teknikker.

Instruktioner

•Fjern alle kage på pletter eller udslip med kanten af et kreditkort. Skrabe kortet langs bunden af udslippet, som du forsøger at løfte den med en spatel. Gradvist skrabe væk udslippet, indtil det er helt fjernet. Overfladen af kreditkortet vil forhindre nogen ridser fra forekommer på granit segl.

•Opret en blanding af 1 kvart vand, 1/4 kop af sprit, alkohol og et par dråber af pH balanceret opvask sæbe. De fleste hjem forsyning butikker sælger pH balanceret sæber i afsnittet opvask i butikken. Etiketten sæbe vil sige, om det er pH balanceret. Placer denne løsning i en sprayflaske og bruge til at sprøjte over den granit overflade.

•Aftør overfladen med en blød klud, arbejder i cirkulære bevægelser. Hvis nogen stædig udslip forblive, gnide kraftigt for at fjerne. For alle andre udslip, skrabe væk med et kreditkort.

•Spray counter med klare skyllevand og buff tør overflade. Dette forhindrer eventuelle rester fra dvælende på overfladen af granit og producerer en skinnende glans.

•Scrape væk sorte, grå eller hvide pletter med en stål uld pad. Våd puden og forsigtigt gnide over overfladen af pletten. De fleste af pletten bør løft med et let tryk. Hvis du har til at skrubbe sværere, Sørg for at følge processen ved polering med en blød klud til at genoprette glans til overfladen af granit.

Tips & advarsler

  • Aldrig brug sure rengøringsmidler som ammoniak, eddike eller citron saft på overfladen af granit. Disse materialer kan spise løs på granit, forlader det forrevne og ødelægger den glat finish.
  • Brug ikke slibende rengøringsmidler eller pulvere til at rense granit.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com