Sådan ændres lys til en stikkontakt

March 14

Hvis du har brug for en ekstra stikkontakt uden for dit hjem, kan du fjerne en eksisterende lys armatur og installere en stikkontakt i stedet. Værktøj krav til jobbet er minimal og arbejde i en forholdsvis kort periode. Du vil få adgang til elektricitet, som du ikke har før i din udendørs rum.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen leverer strøm til lys. Hvis du er usikker på hvilke effektafbryder styrer lys, Tænd lyset og slukke breakers én ad gangen indtil du identificere den korrekte circuit breaker.

•Fjern den lampen. De fleste lamper er holdt fast i deres montering plade eller bande boks med en skrue. Dette kan kræve en skruetrækker til at fjerne, eller det kan have en tommelfinger skrue kan du fjerne med fingrene.

•Tag ledninger af lyset fra den hjem ledninger. Disse er normalt forbundet med wire nødder eller tape. Fjerne dem fri for ledninger. Hvis det er nødvendigt, skære ledninger med et sæt af bidetang.

•Løsn skruer på siden af den nye stikkontakt. Skub den nøgne ende af den sorte ledning under messing-farvet skruen og stramme skruen med en skruetrækker. Skub den nøgne ende af den hvide ledning under sølv-farvet skruen og stramme skruen med en skruetrækker.

•Sæt stikkontakt i boksen bande i væggen. Sikre outlet med skruer på toppen og bunden af outlet, tilsluttet skrue punkter i boksen bande. Anbring dækslet outlet på stikkontakten og Fastgør det med en skrue gennem hullet i midten af dækslet til stikkontakt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com