Hvordan man kan måle diameteren af galvaniseret rør

March 14

Når du køber eller bestiller galvaniseret rør, skal du angive røret skal du af sin nominelle størrelse. Nominelle størrelse er tæt knyttet til indvendigt diameter af røret, men er ikke netop den størrelse det faktisk måler. For at finde den nominelle størrelse, kan du måle indvendigt diameter af din pibe direkte, eller du kan anslå indvendigt diameter ved at måle rørets udvendige diameter. Når du måler fra ydersiden, kommer Husk at galvaniseret rør i tre vægte med forskellige vægtykkelser.

Instruktioner

•Measure røret er indvendig diameter. Hvis du har adgang til en cut ende af røret, placere en lineal eller et målebånd på tværs af slut og måle afstanden mellem rørets indvendige vægge.

•Round ned den faktiske indvendige diameter til den næste mindre nominelle størrelse. Dette er nødvendigt for rør med en indvendig diameter på to inches eller mindre. Typiske nominelle størrelser i inches er 1/4, 3/8, 1/2, 3/4, 1, 1 1/4, 1 1/2, 2 og 2 1/2. For de mindre rør, kan der være en betydelig forskel mellem din måling og den nominelle størrelse. For eksempel foranstaltninger en 3/8 nominel pipe næsten en halv tomme.

For større rør, kan du nødt til at runde op. For eksempel, en 2 1/2-inch nominelle rør har en indvendig diameter på lidt mindre end 2 1/2 inches.

•Measure udvendig diameter af rør til at anslå indvendigt diameter. Dette er nødvendigt, hvis du ikke har adgang til en cut ende og kan ikke måle indvendigt diameter direkte. Find omkredsen af indpakning et stykke papir omkring piben, mærkning, hvor den overlapper, derefter fjerne papiret og måle det længde. Dividere omkredsen måling af 3.14 (eller pi) til at finde den udvendige diameter.

•Estimate indvendigt diameter ved at fratrække 1/4-inch fra den udvendige diameter, hvis din pibe er standard tidsplan 40 galvaniseret rør. Hvis du har mistanke om din pibe er tidsplan 80 ekstra stærk rør, subtrahere 3/8 tommer. Tidsplan 120 dobbelt ekstra stærk pipe er betydeligt tungere og hvis du har mistanke om du har det, trække 11/32 tommer.

•Brug den anslåede inde i diameter til at anslå den nominelle rør størrelse, som i trin 2.

Tips & advarsler

  • Hvis du er shopping for galvaniseret rør i person og skal købe en størrelse, der svarer til hvad du har derhjemme, wrap et stykke papir omkring røret skal matche for at markere omkredsen. Derefter tage papiret med dig og pak det omkring rør i butikken til at finde den samme størrelse.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com