Hvordan man kan sikre en kommode til en væg

March 14

Hvordan man kan sikre en kommode til en væg

Når du har en tung kommode, er det klogt at fastgøre den til en væg. Den største årsag til dette er sikkerhed. En kommode, der ikke er forsvarligt fastgjort til væggen kan vælte på enhver, der trækker på den for at åbne skuffer. Når du forankre enhed til væggen, fjerne du denne risiko. Brystet skal være fastgjort til studs i væggen. Hvis enheden er kun forankret til væggen bord, vil det stadig kunne vælte fordi væg bestyrelsen ikke kan holde vægten af brystet.

Instruktioner

•Decide hvor du vil placere en kommode. Brug en stud finder til at finde de studs, der løber lodret bag væggen boards hvor enheden vil blive placeret. Køre stud finder på tværs af væggen vandret indtil det bipper og lyser op. Bruge en mærkning blyant til at markere placeringen af hver stud.

•Ansigt til kommoden. Fjerne alle skuffer. Flyt enheden på plads mod væggen. Skubbe det hele vejen tilbage mod væggen. Se inde i enheden gennem forreste. Find de tykkeste stykker af træ, stel af kommode, beliggende mod og parallelt med væggen.

•Anvend en Akku boremaskine til at indsætte to-tommer træ skruer gennem træ af rammen i hver stud, der løber lodret. Bruge fire-tommer skruer, hvis den træramme er mere end en tomme tyk. Isæt en skrue hver 16 inches, fra stud til stud, vandret i bredden af kommode gennem den forreste, hvor de øverste skuffer ville være.

•Brug den Akku boremaskine til at indsætte skruer hvor den anden række af skuffer ville være indsat, lidt lavere ned på rammen af brystet. Indsætte skruer gennem skoven og ind i væggen, hvor knopperne er, hver 16 inches vandret eller fra stud til stud i bredden af kommoden. Indsæt én skrue pr. ramme bestyrelsen på højre og venstre side af brystet og i midten.

•Sæt alle skufferne tilbage i kommoden og bruger det vel vidende, at det har været sikkert forankret til væggen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com