Hvad kan jeg bruge til at blokere vinden på min veranda?

March 14

Hvad kan jeg bruge til at blokere vinden på min veranda?

En veranda på dit hjem giver dig dit eget personlige udendørs rum. Da indgangsparti er generelt nedtonede, i modsætning til dæk og patioer, tilbyder de også pusterum fra solens stråler i sommermånederne. På grund af den åbne karakter af en veranda, men give de fleste porches ikke meget beskyttelse mod vinden. Hvis du ønsker at blokere vinden på din veranda, skal du føje yderligere funktioner til eller omkring verandaen.

Buske og træer

Hvis du vil naturligvis blokere vinden fra din veranda, kan du oprette et læhegn med træer eller buske. Små træer og buske, lodret kan plantes direkte mod siden af våbenhuset, mens en række større træer kan plantes 15 til 20 fod væk fra verandaen og stadig give vind beskyttelse. Stedsegrønne træer og buske er bedst for året rundt beskyttelse, da de ikke mister deres blade om vinteren.

Espalier

Et espalier er en anden vind-blokerende indstilling, der indeholder naturlige komponenter af landskabet. Installere espalier direkte mod siden af våbenhuset, og plante en række planter på basen. For beskyttelse i sommermånederne, du kan plante alle slags sommer vin, mens stedsegrønne vinstokke, såsom ivy, kan blokere for vinden året rundt.

Våbenhuset nuancer

Meget gerne blinds bruges på windows, kan veranda nuancer installere langs taget af en veranda og trukket og løftede efter behov for at beskytte våbenhus fra både direkte sollys og vind. Mange veranda nuancer indeholde bånd eller kroge i bunden så skyggen kan forankres ned mod vindstød.

Screenet veranda

Hvis du ønsker en veranda, der er beskyttet ikke blot fra vind men fra insekter og dyr så godt, kan du skærmen i våbenhuset. De små åbninger i skærme tillader nogle sollys og luft til at passere gennem men begrænse styrken af vinden, der blæser over verandaen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com