Hvordan til at dekorere væggene toscansk stil

July 11

Hvordan til at dekorere væggene toscansk stil

Toscansk indretning indlemmer alderen naturlige elementer som metal, sten og træ. Fokus er lagt på at skabe en ekspansiv, indbydende miljø med et element af storhed og naturlige elegance. Du kan bringe denne kig ind i dit hjem blot ved at indarbejde toscanske vægge og væg udsmykning.

Instruktioner

•Shop rundt om tapet kan du installere på dine vægge. Look for materiale, der efterligner sten teksturer og finish. Tapet kan være en god mulighed, hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med rod af maleri.

•Purchase en latex væg maling til din base. Bruge varme farver i jordfarver. Farver, der fungerer godt med toscansk design omfatter fløde, og dæmpede røde og appelsiner. Du væggen til at ligne en natursten eller jordovn materiale, så vælg en farve, der er fundet i naturen.

Forpakket accent farver i latex eller alkyd base. Finish bør matche grundmaling (flad eller æggeskal). Bemærk, at latex tørrer hurtigere end alkyd baseret maling. Dette betyder, at du kan afslutte denne flere lag maling job før. Denne type maling indeholder også lettere oprydning end oliebaseret maling.

•Sæt drop klude over gulvet og enhver nærliggende møbler. Flyt møbler væk fra vægge du maler. Sætte maler tape over sokler, sokler og eventuelle andre anlæg, driftsmateriel og støbning du beskytte fra drypper.

•Fyld en maling pan med din base coat. Forlade nok plads til at tørre rullen på diagonal side for at fjerne overskydende maling. Sørg for at få en selv, grundigt frakke af maling på væggene.

•Paint en smule af grundmaling på to stykker af tør væg til prøver. Tillad din base coat tørre inden anvendelse af et andet lag af maling. Ved hjælp af fans og forlader vinduer og døre fremskynder åbne processen.

•Applicer din faux finish på din første prøve. For en rag ruller finish, Dyp en klud i accent maling. Vride det ud (slid handsker til dette). Bolden det løst og ruller det hele prøven. Ændre retninger hver rulle eller to til at opnå en mere naturlig finish. Gentag i områder, der ikke får meget maling på dem første gang.

•Mix en del olie-baserede ruder væske med en del oliebaseret maling og en del mineral spiritus (tyndere). Dette skaber en pergament glasur for en finish, der ligner gennemskinnelige pergamentpapir. Anvende glasur på den tørrede grundmaling med flere strøg. Forsøg ikke at dække prøven helt. Tillad det at bosætte sig i et par områder. Rulle en frisk dyppet rag og sprede det til de tørre områder, som du med rag ruller teknik. Overanstrengelse ikke finish, eller det vil miste sine håndlavede kvalitet.

•Sæt metalarbejder kunst, sconces og indrammet kunst på væggene. Overveje temaer med vin og druer.

Tips & advarsler

  • Ændre i tøj og sko du har ikke noget imod at få maling. Placere langt hår i en bolle eller hestehale.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com