Et Eucalyptus træ igen brun om vinteren?

March 15

Et Eucalyptus træ igen brun om vinteren?

Eucalyptus træer (Eucalyptus spp.), også kendt som gummi træer, er bredbladet evergreens, der bevarer deres grønne blade farve hele vinteren. Deres interessant, ofte shreddy-udseende bark og den skarpe lugt forårsaget af deres olie-rige blade gør eucalyptus favoritter i det hjemme landskab. Fordi de ikke normalt blive brune på ethvert tidspunkt af året, kunne gør så indikere et problem.

Vanskelig at identificere

Fordi der er mere end 600 arter af eucalyptus og de krydse sig frit, er de ikke altid let at identificere. De deler dog nogle fælles karakteristika. Eucalyptus kan være enten træer eller buske, typisk oprejst, normalt med en stærk, slank gren dannelse. Deres US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner afhænger også af arter. Silver dollar eucalyptus (Eucalyptus perriniana), for eksempel, er hårdfør i USDA zoner 8-10, mens argyle-apple (Eucalyptus cinerea) vokser bedst i USDA zoner 8-11. Eucalyptus varierer meget i størrelse af arter: silver dollar eucalyptus er 20 til 30 fod i højden, mens argyle-apple er kun 6 til 10 fod.

Bladet farve spørgsmål

Eucalyptus blade sortiment i farve, men er normalt grålig grønne til grålig blå. Nogle kan tage på en blå støbt, mens andre tendens mod mørkegrøn. Bladene er tykke, læderagtige og stærkt duftende med traditionelt stærke eucalyptus lugten. Afhængigt af arter, de enten vokse tykt, eller kan vokse i en tyndere, mere broget mønster. At kende den typiske vækstmønster af dit eucalyptus vil hjælpe dig identificere, om det er ved at miste alt for mange blade.

Brune blade årsager

Hvis du opdager en stejl nedgang i antallet af blade og en hurtig samlede bruning af blade farve, kan der være flere årsager. Dehydrering, hvilket kan føre til blade brændende, er en af dem. Selv om de fleste mennesker forbinder dehydrering med sommervarmen, det kan være lige så skadelig i de tørre vintermåneder, når koldere temperaturer og mangel på vand i bladene kan få dem til at visne og falde af. Andre årsager omfatter året rundt root rot og fordærve, hvilket kan forårsage bladene skal blive brune og falde af, eller leaf spot, hvilket resulterer i plettet blad bruning og eventuel blad falde, hvis problemet er alvorligt nok.

Reaktion på sygdom

Der er ingen måde at bekæmpe root rot undtagen for at undgå overwatering og ikke plante i et område kendt for at have næret det i fortiden. Sinke din vanding tidsplan, hvis du kan se mulige tegn på det, som omfatter døende grene og svampe i bunden af træet. Reagere for at fordærve ved beskæring alle smittede grene, og fjerner træet når stammen viser tegn på patogenet. Selv om kemikalier er normalt unødvendige, kan du bekæmpe leaf spot ved at fjerne nedfaldne blade og grene for at mindske risikoen for spredning af smitte yderligere.

Forebyggelse

For at forhindre bladene bliver brune og Afsvedet, vand dybt og grundigt, men sjældent indtil eucalyptus blive etableret. Efter at, vand under meget varme sommermåneder og lange perioder med tørke i vinteren. En anden sikkerhedsforanstaltning desinficering din beskæring udstyr; at mindske overførsel af sygdom ved svaberprøven Sakse med sprit vil mindske chancerne for blad bruning og slip.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com