Over jorden Pool Filter problemer

March 15

Der er tre grundlæggende typer af over jorden pool filtersystemer, patron filter, D.E. filter, som står for diatoméjord og filteret sand. Hvert system er designet til at fange små partikler, som de passerer gennem filterets respektive medier, dermed rydde pool, som er en vigtig del af renseprocessen. Hver af systemerne, der gør dog, kræver vedligeholdelse på dem for at holde deres filtrering kapacitet så højt som muligt.

Oprustning

Kropsolier, solbruning lotion, deodoranter, parfumer, eau de cologne og hud cremer er nogle af de stoffer, der komme ind i bassinvandet i løbet af sæsonen. Derudover er nogle vandkilder højt indhold af mineraler som jern og kobber. Patron, sand eller gitre i filteret D.E. blive belagt med disse materialer, som vil mindske deres ydeevne, og resultere i uklart vand. Et affedtningsmiddel bør anvendes på midt i sæsonen, og igen i slutningen af sæsonen, til gratis filtre af disse fremmedlegemer, der klamrer sig til deres overflader og sætte dem.

Pumpe størrelse

Producenten af dit system har udpeget en særlig hestekræfter for pumpen for at få systemet til at fungere som designet. Udskiftning af pumpen med en lavere hestekræfter vil resultere i reducerede tilbagevenden pres, hvilket svarer til færre gallons et minut filtreres. Dette påvirker også negativt backwashing, fordi der ikke er nok pres at udvise vragrester fra filter beholderen, når vandgennemstrømningen tilbageføres. Derfor, en formindsket filtrering kapacitet opstår, da medierne ikke ordentligt rengjort. For stor af en pumpe vil resultere i en over overflod af magt, der kan oprette kanalisering i sandet. Når dette sker, tvinger vand sig vej gennem sandet, at skabe unaturlige kanaler, der tillader debris at flyde gennem dem og vende tilbage til puljen ufiltreret.

Skjulte alger

Din pool kan lide en alger udbrud, du behandler, og mener er blevet elimineret. Nogle gange, et lag af alger er inde i dåsen filter usete og upåvirket af alger behandling du har fået. Når du tænder dit system tilbage på, de skjulte alger træder i poolen og deponere selv på overflader til at begynde at reproducere. Denne situation placerer du tilbage ved udgangspunktet, som du konfronteres nu med denne nye alger bloom. Som en del af din første reaktion på en alger bloom skal du åbne dit filter kardæsker og sørg for, at det ikke indeholder skjulte alger. Hvis det gør, øse ud den berørte sand og erstatte med frisk sand, rense patronen af gennemvædning det i en spand vand med algaecide i det, eller fjerne D.E. pulver, og slange ud indersiden før du tilføjer frisk D.E.

Pres

Hver af filtersystemer skal have deres filter medier befriet fra akkumulerede debris. Indikatoren er en stigning på 8 til 10--ppi (pounds per kvadrattomme) på det filter trykmåler. Måleren når i første omgang ren har en startværdi, der varierer efter måler. Pulje ejeren skal tage til efterretning på ren trykket læsning straks efter at dreje på pumpen. Hvis måleren læser 10-ppi, så det skal løses, når det når mellem 18 til 20 - ppi. Sand og nogle D.E. filtre skal være backwashed, som vender strømmen af vand, og skyller snavs ud af havnens affald multi-port filter ventilen. Patron filtre skal skylles af med en højtryksslange, ikke en højtryksspuler, fjerne snavs på sit store areal. Denne handling vil returnere trykmåleren til en lavere læsning, når den tændes. Hvis det kun returnerer til 12-ppi, så der skal være den nye benchmark til at bruge, og hvis trykket stiger op til 20 til 22-ppi, er det tid igen for en efterdønningerne eller skyl.

Skydække

Lidt pres oprustning i dit system rent faktisk hjælper for at bortfiltrere finere materiale. Partikler er fanget i sandet, på nettet eller patron, og fungere som en filtrering agent selv, hjælper det system filter finere og finere materiale. Hvis du har overskyet vand, Sørg for at du ikke er backwashing for tidligt. Tilbagevenden montering sender filtreret vand tilbage i puljen. Sørg for, at den peger ned og væk fra din skimmer aktivere stream at nå bunden af puljen. Denne omsætning vil i sidste ende flytte alle de lavere vand i skimmeren til filtrering i systemet. Hvis tilbagevenden montering er pegede lige over hele overfladen af puljen, overfladevandet er filtreret gentagne gange, men den lavere vand aldrig bliver filtreret på alle, og kan præsentere sig selv som konstant overskyet. For meget D.E. pulver føjet til filteret kan medføre uklarhed samt. Altid bruge indstillingen skyl på multi-port filter ventil efter backwashing, for at klare linjer af enhver D.E. pulver, ellers vil det blive sendt ind i puljen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com