Sådan foretages fejlfinding af en Magnavox 25B700

March 15

Sådan foretages fejlfinding af en Magnavox 25B700

Magnavox 25B700 er en CRT (cathode ray tube) standarddefinitions-tv-sæt. Dette TV kan lider under et fælles sæt af kabel-forbindelsesproblemer samt skadelige magnetisering, der er hjemmehørende i CRT-designet fjernsyn. Heldigvis kan du fejlfinde Magnavox 25B700 TV og reparere sin spørgsmål uden hjælp af en professionel.

Instruktioner

•Kontroller netledningen fra Magnavox 25B700 TV er sikkert på plads inden for stikkontakten, hvis skærmen er blank og der er ingen lyd og video output.

•Kontrollér composite kabelforbindelsen, hvis Magnavox fortsætter at være blottet for audio og video. Composite-kabel er sort, flerstrenget kablet, der forbinder tv'et til modtagerboksen kabel eller satellit. Dette kabel har i alt seks stikben, med en rød, en gul og en hvid gren på hver af dens to ender. Der er røde, gule og hvide komposit porte på bagsiden af TV'et og bagsiden af kabel/satellit-modtager. Sikre stikben og porte er blevet matchet korrekt af farve.

•Kontrollér videoindgangen på TV'et Magnavox 25B700. Hvis den forkerte indgang er valgt, vil tv'et ikke producere lyd og video, selv hvis composite-kabel er indsat korrekt. "Input" knappen på din fjernbetjening til gradvist cykle gennem hver af dine TV'ets tilgængelige input. Kun én er tildelt til modtageren, men lyd og video vil blive genoprettet automatisk når du igen vælge denne indgang.

•Demagnetize Magnavox 25B700 displayet hvis der er farvede skjolder synlige. Bruge en håndholdt eksterne degausser spole hertil. Drej på spolen og tilgang i fjernsynet. Du bør straks se en regnbue farvet effekt vises på skærmen. Dette er normal.

•Sæt coil omkring en tomme fra displayet og bølge det i brede kredse, at tage sig til at dække hele området på skærmen. Tage et skridt tilbage og Gentag processen. Fortsat træde tilbage og vinkede spolen indtil du er langt nok væk, regnbueeffekt forsvinder helt.

•Drej spolen ud og tjekke Magnavox 25B700 tv skærmen. Displayet vil være demagnetized og effekten vil være borte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com