Sådan Fix en glasfiber Pool knæk

March 16

Sådan Fix en glasfiber Pool knæk

Glasfiber pools er relativt hårdføre og med omhyggelig brug, vil vare i mange år. Men selv den mest forsigtige folk kan have en ulykke og når dette sker, revner kan vises i deres glasfiber. I stedet for at erstatte, eller i det mindste dukke op, hele puljen, kan en patch til glasfiber installeres forholdsvis hurtigt. Selv om dette vil efterlade en lidt synlige mark, betyder den hastighed, poolen kan fastsættes, at dette er en meget billigere løsning end en professionel reparation.

Instruktioner

•Udtøm alt vandet ud af glasfiber pool. Tillad pool tid til at tørre helt, da området omkring knæk skal være fri for fugt for reparation at tage hold ordentligt. Undersøge puljen for revner og gøre et notat af dem alle, før du begynder reparationsarbejde. Sand ned overfladen af glasfiber pool omgiver den knæk, for at fjerne løs partikler og forberede den til reparation.

•Klippe væk glasfiber rundt knæk med diamant-klinge skærende værktøj. Dette fjerner enhver løs glasfiber og andet snavs, forlader en god overflade for cement til at reparere knæk. Snittet skal være 1/2 tomme dyb, når du er færdig. Fylde hullet med hydraulisk cement og gør det muligt for at indstille. Male over reparation med en flydende bonding agent ved hjælp af pensel. Vent en time for bonding agent til at tørre helt.

•Mix op polyester kit ifølge vejledningen med det. Anvende kit til knæk og omegn ved hjælp af en spartel til at lave reparationen så glat som muligt. Vente på putty at indstille (gange varierer, så høre instruktionerne med kit for detaljer). Sand ned reparation, så overfladen af glasfiber pool er glat. Anvende gelcoat ved hjælp af paint roller.

•Klippe glasfiber klud i strimler og anvende disse over reparation, overlappende fugen mellem swimmingpoolen og reparation af 2 inches. Maling glasfiber klud med flere gelcoat at fastsætte klud på reparation. Anvende yderligere gelcoat ved hjælp af paint roller, trykker ned hårdt at fjerne enhver luft bobler. Tillad 24 timer at tørre helt. Sand overfladen glat igen. Anvende en endelige gelcoat med paint roller.

Tips & advarsler

  • Når en knæk vises i din glasfiber pool, er det bedst at reparere det hurtigst muligt. Dette vil ikke kun reducere størrelsen af reparation, og derfor gøre det mindre synligt, men det vil også forhindre reparation fra at blive langt mere tilbøjelige til at lække. Dette reducerer igen mængden af potentielle arbejde, som i Glasfiber er mindre tilbøjelige til at begynde at rådne.
  • Når reparation af en glasfiber pool, er det vigtigt at bruge en gelcoat, der er certificeret til brug i marine applikationer eller puljer. Ellers vil det ikke være vandtæt, og som et resultat, vand vil komme ind til reparation. Dette vil yderligere skade glasfiber, forårsager lækager og rådnende glasfiber.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com