Sådan fjernes en asbest Cieling fra dit hjem

March 16

At fjerne en asbest loft kan være svært. I almindelighed, når de beslutter, hvordan til at fjerne asbest, skal du tænke over, om du vil hyre en professionel. At fjerne asbest kan være farlig. Men hvis du vil fjerne en asbest loft dig selv, du skal forstå love om fjernelse af asbest, og bortskaffelse af asbest. Du skal også praksis sikkert asbest nedskæring procedurer, som du skal lære om samtidig overvejer, hvordan til at fjerne asbest.

Instruktioner

•Find nogen til at hjælpe med at fjerne din asbest loft. Asbest nedskæring er en to-personers job, som du skal huske når beslutte, hvordan man fjerne asbest. Du skal også forstå, at det er ulovligt at ansætte nogen til at hjælpe dig, når at fjerne asbest, medmindre vedkommende er en asbest nedskæring professionel. Så, når du fjerner en asbest loft på din egen, du nødt enten til at hyre en professionel eller finde venner og frivillige til at hjælpe, kræver ikke betaling.

•Få det rigtige gear. Fjernelse af asbest, og især at fjerne en asbest loft, kan være farligt. Du vil sørge for du har et komplet sæt af beskyttende frygt for asbest nedskæring, herunder et åndedrætsværn og en beskyttelsesdragt. Hvis du har facial hår, nødt du til at barbere det da asbest nedskæring ikke er sikkert for folk med ansigtsbehåring. Denne faktor er vigtigt at overveje når beslutte, hvordan man fjerne asbest, siden du ikke spørge nogen med facial hår til at hjælpe dig.

•Opkald videre at arrangere bortskaffelse af asbest. Din planlægningsprocessen skal ikke ende med beslutte, hvordan man fjerne asbest. Når du har fjernet den asbest, du også nødt til at planlægge for asbest bortskaffelse. De fleste byer og storbyer har særlige deponeringsanlæg, der er udstyret til bortskaffelse af asbest. Når gør dine asbest nedskæring plan og fjernelse af asbest, du har brug at ringe i forvejen for at sikre, at der vil være plads på dagen vil du fjerne asbest.

•Brug fuld beskyttende gear på den dag, du vil fjerne din asbest. Fjernelse af asbest kan føre til lungekræft, asbestose og Mesotheliom, hvis det ikke gøres ordentligt. Fordi en asbest loft er over dit hoved, kan dette være især tricky. Sætte alt på, herunder dine åndedrætsværn, før du begynder at asbest nedskæring.

•Tag din asbest loft med hjælp. En person bør konstant sprøjtning asbest loftet med vand, for at holde det våde. En anden skal fjerne asbest fibre og placere dem i særlige asbest bortskaffelse tasker. Når de overvejer, hvordan man kan fjerne asbest, skal du huske, at det er nødvendigt med mindst 3 personer. De våde asbest loftplader bør være skrabes med en kniv i særlige asbest bortskaffelse tasker.

•Rengør op grundigt efter sikker fjernelse af asbest. Når asbest loft er fjernet og asbest loft stykker er dobbelt sække og klar til at gå til placeringen, bortskaffelse af asbest, skal du fjerne din beskyttende tøj og bortskaffe det så godt. Sørg for at du fjerne enhver dvælende asbestfibre før du tager off din åndedrætsværn.

Tips & advarsler

  • Fjernelse af asbest er farligt. Asbest lofter skal altid ikke fjernes, medmindre loftet skaber fibre, du indånder i
  • Hvis den asbest loft holdes våde samtidig med at fjerne asbest, er der mindre fibre, der potentielt kunne komme ind gennem den beskyttende beklædning barriere
  • Fjernelse af asbest, især en asbest loft, er bedst at overlade til en asbest nedskæring professionel

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com