Min Yucca Cactus vil ikke blomstre

March 16

Yucca planter er en evergreen plante med over 40 arter. Planterne vokser i den ørken, hvor det er varmt i løbet af dagen og køligt om natten. Yucca planter har pegede blade, der vokser i en roset mønster på en kuffert-lignende eller træagtige stængel. Blomsterne tårn over anlægget understøttes på en enkelt pendul. Blomsterne er cremet-hvide, men nogle yucca sorter har lilla blomster. Med ordentlig pleje og vækstbetingelser, vil yuccas blomstre om sommeren.

Sollys og temperaturer

Yucca planter har brug for fuld sollys fra en sydlige beliggenhed. Selv om planter kan overleve og vokse i halvskygge, har brug for blomstrende yuccas fuld sollys i mindst seks timer om dagen til at blomstre. Holde temperaturer mellem 50 og 90 grader Fahrenheit. Når temperaturer har lov til at falde til under 30 grader F anlægget kan ikke blomstre om sommeren på grund af chok.

Gødning

Selvom yucca planter behøver gødning til at vokse og blomstre, muligvis planter, der ikke er blomstrende gødning til at fremme blomstring. Bruge en langsom frigivelse 19-6-12 NPK gødning hver tredje måned. Bruge 7 gram gødning for en 8 tommers container plante. Vand jorden grundigt efter tilføjer gødningen.

Beskæring

Efter blomsterne er væk, afbrød stilken i bunden af anlægget således at plantens energi ikke er spildt på stokken. Fjern alle døde blade i bunden af stammen. Fjernelse af døde blade og døde stilk vil hjælpe planten lagre op energi til at blomstre det følgende år.

Ompotning

Repot yucca planter om hvert tredje år i en container omkring 2 til 3 inches i diameter større end den gamle container mellem marts og maj. Altid transplant yucca den samme dybde, at det er i den gamle container. Efter ompotning anlægget, skal du placere den i et skyggefuldt sted i tre til fire dage før du flytter ind i solen, så rødderne har tid til at tilpasse sig til den seneste omplantning. Nogle yuccas kan ikke blomstre indtil år efter omplantning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com