Instruktioner for Cement landskab kantning

March 16

Instruktioner for Cement landskab kantning

Landskab kantning er en vigtige del af blomst haver, køkkenhaver og højbede. Kantning giver en barriere mellem haven og græsplænen. Denne barriere er ligesom en lille demilitariseret zone, der holder græs løbere og ukrudtsfrø ud af blomsterbede samtidig med at den holder barkflis i bedene. En af de stærkeste, mest uigennemtrængelige typer af haven kantning er lavet af beton. Konkrete kantning kræver en smule mere arbejde end rullede plast, men resultaterne er langt mere permanent.

Instruktioner

•Lay ud af kant af dit blomsterbed med en haveslange. En haveslange gør det nemt at ændre parametrene i sengen, indtil du er tilfreds med layoutet. Markere den faste grænse af sengen med en dåse spray maling, når du er tilfreds med layoutet.

•Dig en grøft langs kanten af blomsterbed, der er 6 inches lang og dyb. Fjerne alle rødder du støder med gren Beskæresave og gøre bunden af renden perfekt niveau. Check levelness af renden ved at placere et bræt over bunden af renden og lægge et vaterpas over det. Kantning det er gravet til denne dybde vil ikke pop op af jorden under årstidens frost. Det vil også holde græsplanter fra at sende løbere under kantning og i blomsterbedet.

•Saml en konkret form af hamren 1/4 tommer re-bar stænger 6 inches i jorden mod væggene i renden. Sted skrot krydsfiner langs de indre kratervægge. Skrot krydsfiner bør holdes på plads af re-bar stakes.

•Mix beton ifølge pakke retninger ved hjælp af en spand eller trillebør og hakke. Konkret bør være sammenhæng i kage dejen. Hæld beton i den konkrete form. Tåge vand over beton med en haveslange og dække det med plast. Beton vil tørre over en periode på mellem 24 timer og en uge, afhængig af temperaturen.

•Uncover beton og træk krydsfiner form og indsatserne fra jorden. Tillad beton hærde i en uge før plantning i din have seng.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com