Hvad er årsagerne til brun skarpe kanter på plante blade?

March 16

Hvad er årsagerne til brun skarpe kanter på plante blade?

Uanset om du forsøger at sætte i en grøntsag afgrøde, der vil sætte mad på bordet, eller du forsøger at dyrke prydplanter blomster, at forskønne din værftet, kan bemærkelsesværdigt skarpe, brune kanter på dine blade være et tegn på alvorlige problemer. Kanterne af dine planter blade bør have en regelmæssig form og være en ensartet grøn. Hvis du bemærker, at bladene har erhvervet en svedet look, er det tid til at finde ud af, hvad der sker og hvad kunne ordne det.

Dyrkning problemer

I nogle tilfælde, er brunet blad kanter forårsaget af problemer med plante pleje. University of Florida citerer en mangel på vand, overskydende vand og for meget gødning som årsager til brune blade. Prøv at skære ned på den gødning, du give dit anlæg og overveje, hvor meget vand du giver den. Under en tørke, give din plante mere vand, og hvis vejrforholdene er normale, skære lidt tilbage.

Insektangreb

Insekt skader opstår, når insekter reden eller foder i den pågældende plante. Leaf tragte forårsage plisseret blade samt hopper brænde, hvilket resulterer i en brun, sprød kant omkring bladet. Skaden er forårsaget når insekterne foder på anlægget. Som navnet antyder, er blad tragte i stand til at hoppe fra plante til plante, sprede skader i hele haven.

Roden skader

Brown, skarpe kanter på blade kan indikere, at rødderne under overfladen er beskadiget. Planten er ikke længere at tage på de næringsstoffer, som den behøver, forårsager plantens yderste kanter lider. En af de primære årsager til root skaden overwatering, som konstant fugt forårsager plante til at udvikle svampesygdomme.

Forebyggelse

Undersøg dine planter regelmæssigt for tegn på insekter og for at sikre, at planterne ser sund. Opmærksomhed på vejledningen for de specifikke planter samt miljø du bor i. Hvis anlægget ikke er en indfødt modellen, vil det være mere skrøbelige og mere tilbøjelige til at problemer. Vand dine planter i de tidlige morgentimer, således at de tørre ud af mørke. Dette forhindrer svampeinfektioner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com