Hvad er de nemmeste grøntsager til at vokse?

July 13

Hvad er de nemmeste grøntsager til at vokse?

Din første køkkenhave vil være mere tilfredsstillende, end du kan forestille dig. Lære at arbejde jorden, plante grøntsagsfrø, høst og lægger friske grøntsager på dit bord alle en del af den mest naturlige vækstcyklus der er på jorden. Når du lærer noget nyt, er det bedst at starte på det simpleste niveau. Begynde med en lille havejordstykket med let at dyrke grøntsager frø og planter.

Tomater

Mens du kan starte tomater med frø, er det en af de planter, du kan let købe i planteskoler eller havecentre. Begyndende med en plante middel du vil få tomater til at høste tidligere end hvis vokset med frø. Det er nemt at plante tomatplante i din have eller transplantation det ind i en større potte, for en container haven. I betragtning af at frø plantet tomater kan tage fra 65 til 80 dage før de er klar til høst, planter kan forkorte denne tid i halve. Tomater elsker en fuld-solen placering. Dette betyder, at jorden kan tørre ud hurtigt. Kontroller, at de der vandes dagligt, medmindre der er rigelig nedbør, indtil høsten er afsluttet.

Fastgør grønne bønner

Når de beslutter, hvilken type af snap grønne bønner til at vokse, skal du vælge bush over vine. Busk sorter kræver ingen satsningen støtte og de optager lidt plads. Hvis du foretrækker, kan du starte din frø indendørs, plantning planter i jorden på samme tid du ville frø, ca 2 uger efter den sidste frost. Dette vil give dig et forspring, som er især praktisk i korte vokser sæson placeringer. Bønner er nem at dyrke. Hvis du virkelig elsker at spise dem, plante en anden afgrøde tre uger efter først. De anden planter vil være klar til høst om den tid, du har indsamlet alle bønnerne fra de første planter.

Majs

Majs er en anden nem at dyrke grøntsager. Og selvfølgelig, de fleste mennesker elsker frisk majs på cob. Et problem med voksende majs er, at du skal have plads nok. Du skal plante mindst to rækker parallelt med hinanden, for ordentlig bestøvning. Plante kun én type af majs, så de ikke vil Cross-bestøve. Når plantning mere end én række majs på samme tid, kan dine majs kolber meget vel være en blanding, som alternative farver af kerner på samme cob. Som med alle vegetabilske planter, Sørg for at din majsplanter får vand nok, aldrig at lade jorden får alt for tørre.

Zucchini

Zucchini har været genstand for mange havearbejde vittigheder. Denne grøntsag er så nemme at dyrke, og i denne overflod, at du vil have mere end du kan spise. Vittighed er, at efter et stykke tid dine naboer og venner køre når de ser du kommer med endnu en taske fuld af sommer squash. Plante kun én zucchini plante din første år og se om det er nok for din familie. Hvis ikke, hvilket er usandsynligt, at plante to det følgende år. Squash er normalt dyrkes på en forhøjning eller bakke med vinstokke, blade og squash trailing ned ad siderne. Det gør en god hjørne plante i havejordstykket.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com