Sådan fjerner sorte striber fra sidespor

March 17

Sådan fjerner sorte striber fra sidespor

Sorte striber på hus sidespor kan være et resultat af mug og snavs, der har samlet sig på overfladen. Under alle omstændigheder kan være, sorte striber på sidespor kan være grimme og mindske den udvendige udseende af hjemmet. Ideelt set bør hele dobbeltsidet overfladen rengøres i modsætning til kun rengøring områder med sorte striber; rengøring den udvendige overflade giver en pæn og ren udseende hele.

Instruktioner

• Luk alle døre og vinduer på huset. Sluk for strømmen til alle udendørs stikkontakter. Med plast plader, kan dække planter og landskabspleje, blive skadet af de rengøringsmiddel. Fjerne eventuelle forhindringer, der kan komme på din måde, såsom grill-, plante- og legetøj.

•Spray sidespor med en haveslange til at fjerne løs snavs og debris. Hvis du har en højtryksrenser, bruge det i stedet for en slange. Højtryksrenseren vil løsne snavs at gøre det lettere at rengøre. Spray fra toppen ned til at undgå at få overskydende vand bag sidespor.

•Fyld en stor spand med en opløsning af trinatriumphosphat og vand. Mix 1/2 pund af trinatriumphosphat for hver to gallon af vand. Spanden skal være som en bred krat pensel let passer ind i.

Alternativ rengøring løsning, fyld spanden med 30 procent hvid eddike og 70 procent vand.

Hvis du er sikker på at de sorte striber skimmel, bland en løsning af én del klor blegemiddel og fem dele vand i en separat spand.

•Hvis de sorte striber er skimmel, rengøre disse områder først. Dyp en lang-håndteres krat pensel til blegemiddel blandingen og skrub de sorte striber, skrubbe i en vandret bevægelse. Skyl området med almindeligt vand fra haveslangen eller højtryksrenser.

•Rengør resten af sidespor begynder øverst og arbejde din vej til bunden. Arbejde i afsnittene om 20-fod-dækkende. Skyl en krat pensel med almindeligt vand for at fjerne enhver blegemiddel rester. Dyp en scrub pensel i rengøring løsning og krat en 20-fods-sektion af træbeklædningen. Vær sikker på at også rense det område, hvor de sorte striber var placeret.

•Rinse sidespor ren med almindeligt vand efter skrubbe hver 20-fods-sektion. Det er meget vigtigt at skylle sidespor rent for sæbe, før det har en chance for at tørre på overfladen.

Tips & advarsler

  • De fleste sidespor er lavet af vinyl eller aluminium, som er holdbare og rumme op godt til rengøring. Hvis hus sidespor er træ, er det bedst at kontakte producenten for at finde ud af, hvilken type træ du arbejder med og de bedste metoder til rengøring.
  • Hvis de sorte striber er forårsaget af snavs, kan power vaskemaskine sidespor med almindeligt vand være alt, hvad der er nødvendigt at fjerne striber.
  • Brug en RV børste til at rense hus sidespor. Disse børster har lange håndtag, som er ideelle til rengøring sidespor.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com