Sådan Spray økologisk æbletræer for skadedyr

March 17

Om ud af bekymring for miljøet eller for deres egen sundhed, vælger mange mennesker økologisk teknikker til dyrkning af frugt. En nøgle til at sikre sunde æbler regne ud, hvordan du beskytter din frugttræer mod insekter og sygdom uden at påberåbe syntetiske kemiske sprøjtemidler. Økologisk behandling alternativer, der vil holde din æbletræer levedygtige uden at skade miljøet eller helbredet.

Instruktioner

•Spray æbletræer med sovende olie i det tidlige forår før træerne begynder at bud. Dette kvæler æg at insekter lagt i efteråret og at overlevet vinteren. Kun bruge hvilende olie i det tidlige forår til at undgå skadelige blade og frugt.

•Mix en spiseskefuld af kobber sulfat med hver gallon af vand og sprøjte træerne med blandingen. Spray ikke træet med kobber, når de grønne tips begynder at spire for at undgå skadelige blade, da de begynder at vokse.

•Tilføj 3,4 ounce spraybare svovl til hver gallon af vand og sprøjte din træer lige før hver regn. Hvis det regner før du kommer til at sprøjte dem, blande.65 ounce flydende kalk svovl med hver gallon af vand og sprøjte træerne inden for to dage med nedbør. Dette hjælper med at holde skurv under kontrol.

•Brug Bacillus thuringiensis, også kendt som BT, to gange mellem tidspunktet Hvornår kronblade falder af træet og begyndelsen af juni, med en 10-dages kløft i mellem. Dette modvirker caterpillar larver.

•Spray æble træer med Pyrethrin hver 10 dage i hele juni, så BT i begyndelsen og midten af juli. Følge dette op med Pyrethrin sprays alle 10 dage indtil udgangen af August.

Tips & advarsler

  • En hjemmelavet sæbe blanding kan hjælpe med mindre koncentrationer eller kolonier af insekter. Sønderdele to tredjedele af en bar af sæbe i en gallon af varmt vand, bland det og lad det køle. Spray små insekt-inficerede områder af træet med blandingen i køligere perioder i løbet af dagen. Du kan også tilføje hvid olie, madlavning olie og bagepulver i en lidt hårdere blanding.
  • Tilføj ikke isopropylalkohol til din organiske sprays for æbletræer. Selvom det er effektiv til at dræbe insekter og kan hjælpe med nogle frugttræer og andre planter, kan det også skade æbler.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com