Teknikker til optøning frosset kloak rør

March 18

Teknikker til optøning frosset kloak rør

I kulde, kan kloak rør samt vandforsyning rør fryse. Da vandspild inde i kloakrøret er frosset til siderne af røret, vil ikke det flytte ned i røret, forårsager blokeringer. Der er også mulighed for, at kloak rør vil knække, så forurenet affald at hælde i utilgængelige dele af huset. Fastsættelse af problemet, men er relativt let, og kan gøres på forskellige måder.

Varmt vand

Hælde varmt vand ned i kloakken er den nemmeste og mest økonomiske måde at afhjælpe frosne kloak rør. Det er bedst at lade vandet køligt i et par minutter før hælde det i kloakrøret, en gallon ad gangen, venter et minut før hælde den næste gallon. Du behøver ikke at vide, hvilken særlig del af kloakrøret er frosset for at løse problemet på denne måde.

Hår tørrere

Tænde et hår tørrere til maksimal og blæser den varme luft langsomt op og ned længden af frosne rør i 20 minutter kan fjerne blokeringen, selvom du nødt til at finde den frosne sektion af rør først. Kører nogle varmt vand ned i kloakrøret bagefter vil fortælle hvis blokeringen er gået, og gentage processen en anden og tredje gang vil være nyttige i at fjerne genstridige blokeringer.

Elektrisk varme bånd

Indpakning elektriske varme bånd i en spiral mode omkring området frosne i kloakrøret kan løse problemet. Båndet vil imidlertid tage flere timer at opvarme røret og frigøre blokering inde. Igen, placeringen af blokeringen skal findes først.

Pipe-optøning maskine

Lejer eller køber en pipe-optøning maskine, og fastspænding det omkring den frosne område af røret er en dyrere løsning, men apart form sin indledende installation, ingen yderligere indsats er nødvendig.

Varmelampe

En varmelampe pegede i retning af området frosne rør vil også tø blokeringen over flere timer, men pleje skal tages således at genstande tæt på det opvarmede areal ikke er beskadiget. Derfor vil være behov for konstant opsyn.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com