Kan spansk mos overleve indendørs?

March 18

En lille bromeliad, der vokser i lange, grønne tråde, spansk moss (Tillandsia usneoides) værdsætter bevægelige luft, høj luftfugtighed og varme temperaturer. Hvis disse betingelser opfyldes indendørs, trives spansk mos med lille indsats. Det gør en dejlig følgesvend for orkideer eller tropiske ampler.

Potentielle

Levende tråde af spansk mos kan draperet over en bøjle, skjules i træ lameller af en orkidé kurv eller smykket over et reb i et drivhus eller lyse havestue hvor andre planter live.

Vækst overvejelser

Spansk moss tolererer nogle direkte sollys, men er bedst i meget lyse indirekte lys indendørs. Holde det ud af tørring udkast fra opvarmning og air conditioning ventilationskanaler. At holde klump af trævlet blade sund, dyppe hele wad i stuetemperatur vand og lad det dryppe tør. Dette simulerer en syndflod af nedbør.

Misforståelser

Emballerede spansk mos sælges til blomsterhandlere og anvendes til at dække blomst skum baser eller toppe stueplante containere er ikke i live. Det er tørret. Kun naturen høstede eller drivhus-rejst spansk mos, der er i Live kan dyrkes. Det kan købes fra orkidé drivhuse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com