Hvordan at rengøre en House

July 15

Hvis du er en procrastinator, så ved du, at den nedadgående spiral af tøven langsomt kan føre til en katastrofe. Selv om du ved, du kan undgå nævnte katastrofe, hvis du kunne bare stoppe procrastinating, du kan simpelthen ikke få motiverede. Dette er især problematisk, når du udsætter i at udfylde alle dine huslige pligter. Før du ved af det, har hvad der engang var en funklende ren hjem forvandlet til en professionel hus renere værste mareridt. På et tidspunkt har du at komme til arbejde og genvinde dit hjem. At vide hvordan at rengøre en hus gør arbejdet mindre overvældende og således mere tilbøjelige til at ske - så lære nogle tricks, få nogle motivation og rengør hus!

Instruktioner

Rengøring et hus

•Tag en rundtur i dit hus. Dybest set, du skal bevæge sig fra rum til rum og få styr på hvor stor job med at rense dit hus virkelig vil være. Det er muligt, at de midt i alle din tøven overvurderet, hvor dårligt jeres hus havde brug for en god rengøring. Tag et godt kig omkring for at give dig en realistisk idé hvad din rengøring spree vil indebære.

•Saml din rengøring arsenal. Hvilke værktøjer og rengøringsprodukter skal du få arbejdet gjort? Et tomrum, nogle klude, en spand, nogle alle formål renere og et par gummihandsker er afgørende. Du vil også ønsker flere skraldeposer til brug for skrald og indeholder elementer, som du kan genbruge eller donere.

•Vælg en plan for angreb. Mange mennesker bliver så overvældet ved tanken om rengøring et hus, som de ikke engang kender hvor man skal begynde. De starte og stoppe flere forskellige opgaver og derefter give. Du kan beslutte at rengøre et rum ad gangen af grundigt afstøvning, støvsugning og glatning eller du kan beslutte at udføre en rengøring opgave ad gangen--afstøvning hvert værelse og derefter vende tilbage for at støvsuge alle rum, f.eks. Planlægger en tilgang til dit hus rengøring vil holde dig på opgaven og sikre, at du genkende de fremskridt du har gjort.

•Få slippe af med rodet. Før du kan få alvorlige rengøring, skal du slippe af med alt, du ikke har brug for og vende alt du behøver tilbage til dets tilsigtede spot. Få fat i en affaldssæk og bruge den til at slippe af med alle papirkurven, der muligvis har akkumuleret. Grab en anden affaldssæk og bruge det til at tote alle dine genanvendelige varer ud til bin. Bruge en tredje til at gemme alle de elementer, du måske lyst til at donere til en lokal velgørenhed. Sætte alle de andre sted varer tilbage, hvor de lever. Når disse ting er gennemført, kan du komme videre med den alvorlige rengøring.

•Carry ud af den dybe rengøringsopgaver for hvert værelse som passende. Badeværelset vil have sin egen ritual--desinficering af toilet, bruser og håndvask. Køkkenet skal desinficering også - vask og counter tops er af særlig bekymring. Resten af huset skal en grundig aftørring og en dyb støvsugning. Glem ikke at moppe hårde gulve med en passende rengøringsmiddel.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at støvsuge langs de base boards, døre og under møbler.
  • Sørg for at fjerne støv fra billedrammer og lampeskærme som du støv.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com