Kan jeg beskære Bartlett pæretræer i foråret?

March 18

Kan jeg beskære Bartlett pæretræer i foråret?

Bartlett pærer betragtes som standard for at sammenligne pærer. Sorten består af 75 procent af hele pære produktionen i USA med Californien den førende producent, citerer Rachel B. Elkins i "Pære produktion og håndtering håndbog." Sorten blev udviklet i England i 1600-tallet og ankom i USA med de tidlige bosættere. Bartlett pæretræer har specifikke vækst egenskaber og er ikke beskæres i foråret.

Beskæring tid

Pæretræer er generelt beskåret to gange om året, en gang om sommeren og igen i vinteren, som citeret af Dick Strawbridge og James Strawbridge i "Self tilstrækkelighed for det 21." Foråret er ikke anbefales som en anbefalede tid for beskæring Bartlett pære eller enhver anden sort, pære. Træer er beskåret let i løbet af sommeren med store beskæring udført i løbet af vinteren, når træerne er i deres sovende tilstand.

Summer beskæring metode

Summer beskæring af Bartlett pærer sker normalt på allerede uddannede træer, der har en fast form og ramme. Summer beskæring indebærer fjernelse af lange skud med blade. Dette reducerer vækst af overdreven skud og fremmer væksten af frugt knopper ved basen af disse beskæring skud. Også fjerne rootsuckers, watersprouts eller inficeret træ områder i begyndelsen af sommeren eller sensommeren efter frugten har høstet.

Vinter beskæring metode

Vinter beskæring udføres når træet vokser ikke længere aktivt. Vinter beskæring tjener flere formål, primært lede væksten af grenene, at tilskynde shoot udvikling og reducere overfyldt grene. Lede vækst af skud og grene hjælper med at regulere placeringen og antallet af frugt knopper, der vil producere nye blomster og frugt i foråret.

Beskæring Tips

Tid beskæring sent i sæsonen hvilende, da dette mindsker chancerne for kolde skade træet. Når beskæring Bartlett pærer, gøre cut lige uden for en spirende gren. Når beskæring, sikre grene er fjernet for at forøge lyset i indre træ områder. Vælg de mindre produktive grene til fjernelse. Det er vigtigt at fjerne de mindre produktive afdelinger, da dette bidrager til at forbedre kvaliteten og størrelsen af frugt, fører til mere ensartede modning og rejser sukkerindholdet i den næste høst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com