Sådan installeres en opvaskemaskine afløb

March 18

Når du installerer en opvaskemaskine, behøver du at vide, hvor det vil dræne. Der er flere vigtige ting at huske på, når du installerer opvaskemaskine afløb for at holde dræn vand fra sikkerhedskopiering i opvaskemaskinen. Her er hvordan du installerer en opvaskemaskine afløbet, så dine retter får ren og bo på måde.

Instruktioner

•Plan placeringen af afløbet før du installerer opvaskemaskinen hvis du kan. Producenten vil liste, hvor afløbet skal være i installationsvejledningen så opvaskemaskine pumpe afløb fungerer korrekt.

•Sæt afløb til bunden af opvaskemaskinen efter producentens anvisninger, medmindre det blev gjort på fabrikken for dig. Hvis din opvaskemaskine ikke kom med en afløbet slange, kan en købes i din lokale hjem forbedring center.

•Beregn rute afløb gennem kabinettet ved at bore et hul i siden af kabinettet bare lidt større end afløb linje ende. Installere afløb ikke højere end hvad anbefales i retninger, eller du kunne have afløb vand opbakning oppe i din opvaskemaskine.

•Anvend en hobbykniv til at skære i slutningen af din afløb linje til linje anført for at matche størrelsen af afløb stub kommer ud af din køkkenvask. Sørg for, at du ikke klippe for meget i starten og test-fit dræn på stub indtil det passer korrekt.

•Clamp afløb til dræn Stubben ved hjælp af et spændebånd. Stramme spændebånd ved at dreje skruen indtil drain slangen fast knyttet, men ikke knust eller revet af spændebånd.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com