Hvor meget Drain fliser behøver jeg?

March 18

Hvor meget Drain fliser behøver jeg?

Drain fliser for undergrunden dræning har flere programmer på webstedet bolig, og der findes flere typer af drain fliser at vælge imellem, fremstillet i forskellige længder. Hvor meget drain fliser er nødvendig, afhænger af slags rør, der er nødvendige for projektet, men beregningen er enkel. En bygning officielle eller lokale ekspert kan rådgive dig om den bedste form af rør til situationen.

Drain fliser

Undergrunden dræning er nødvendig omkring opbygning af fundamenter for at holde strukturer tørre og transportere vand væk til et sikkert sted. Dræningssystemer er almindeligvis omtales som drain fliser, selvom plastrør bruges normalt. Beton eller ler sektioner blev primært brugt til afløb flise indtil i 1970 ' erne, og de kan stadig være det første valg for visse programmer. Plastrør er fremstillet af PVC eller polyethylen, og de er tilgængelige i forskellige versioner, til at rumme en række dræning metoder.

Typer af rør

Rør fås i stiv eller fleksibel, bølgede materiale, og perforeret--punkteret med små huller-- og fast form. Perforeringer tillade vand at komme ind og afslutte, infiltrerer jorden, eller afladning til en municipal drain system eller åbne felt. Perforeret rør bruges til foundation dræning, at hente vand fra jorden og holde det væk fra strukturen. Solid rør anvendes, når vandet skal tages væk hurtigt, såsom afstrømning fra downspout.

Afløbssystemer

Underjordiske systemer er generelt baseret på tyngdekraften flow, hvor vandet løber ned ad bakke til udgangsstedet. Rør er installeret på en grus kanal og derefter begravet i grus. Længden af systemet afhænger af afstanden mellem hvor det begynder, og hvor det udledninger--ofte en swale eller grøft. Foundation afløb flise er placeret langs omkredsen af footings, og kan varetage i en sump pit i kælderen i stedet.

Drain fliser mængde skøn

Fleksible rør er solgt i bredbånd af 100 fødder eller længere, og stive rør i længder af 20 fod. Beton eller ler drain fliser er normalt 2 fod lang, og installeret med en 1/4 - 1/2-tomme plads mellem dem. For at finde mængden af afløb behov flise, måle afstanden mellem hvor røret starter, og udledning punktet, og dividere med længden af typen af rør. Tilføje 10 procent til summen for affald.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com