Sådan tilsluttes nedløbsrør

March 19

Nedløbsrør i en tagrende system er vigtige, fordi de tillader vand at dræne fra tagrenden. Nedløbsrør tillægger firkantede huller i bunden af tagrenden, normalt i enderne. Tagrender er lidt slog så vandet løber mod downspout. Montering af nedløbsrør til tagrenden er udført ved hjælp af en enkel procedure, at selv en novice vil finde nem at implementere. Nedløbsrør kan købes på de fleste hardware eller hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Sæt den ikke tilspidset ende af en downspout over flange i bunden af tagrenden hul.

•Sæt halv-tomme metalplade skruer gennem downspout og ind flange på alle sider af downspout. Brug en boremaskine med lidt driver installeret for at spænde skruerne, men ikke over stramme dem.

•Klippe stykker af nedløbsrør, eventuelt ved at lave en slids i stedet skal skæres med en hobbykniv. Udfør skære downspout med tin snips. Foretage nedskæringer som firkantet som muligt så downspout vil passe sammen nemmere med andre stykker.

•Saml downspout ved at indsætte den ikke tilspidset ende af et stykke over den tilspidsede ende af det foregående stykke. Skrue sammen hvert forbindelse med halv-tomme metalplade skruer på hver side af forbindelsen.

•Build downspout til et par inches off jorden og vedhæfte en albue. Køre stykker af downspout langs jorden vandret fra albuen væk fra huset. Dette vil bidrage til at undgå vand puddling på fundamentet og forårsager lækager.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com