Hvad er en nem måde at glide kabinetter rundt?

July 19

Hvad er en nem måde at glide kabinetter rundt?

En række forskellige designs anvendes til kabinetter, men næsten alle af dem indebærer en slags stor kasse med skuffer eller døre. Størrelsen af kabinetter er også meget varierende. Større kabinetter er normalt let flyttes kun ved at skubbe dem langs jorden, men et par forskellige teknikker gøre bevægende kabinetter betydeligt lettere.

Antallet af mennesker

Den største faktor i, hvor svært det er at glide et kabinet er antallet af mennesker, der arbejder på opgaven. Selvom du kan mageligt skubbe vægten af den kabinet singlehandedly, er det endnu nemmere at skubbe et skab med to mennesker. En person bør presse kabinettet fra én retning, mens anden personen trækker. Den største vanskelighed med glidende et kabinet at dreje og placerer sig. Selv hvis kabinettet er letvægts, kan det være vanskeligt for en enkelt person til at gøre. Det er meget nemmere med to mennesker manøvrering kabinet fra hver side.

Lette vægten

At fjerne så meget vægt som muligt fra kabinet gør det nemmere at slide. Det fjerner også risikoen for elementer inde i kabinettet, bryde eller beskadige kabinettet selv. Du bør altid tømme ud skuffer og hylder af et kabinet før du forsøger at flytte den. Hvis det er muligt, bør du fjerne alle skuffer. Afhængigt af størrelsen på og antallet af skuffer, kan du væsentligt reducere vægten af kabinettet. En lettere kabinet er betydeligt lettere at skubbe end en tungere.

Møbler dias

Du arbejder mod friktion, når du skub et kabinet langs gulvet. Vægt og type materiale bliver presset sammen bestemmer mængden af friktionskraft du nødt til at arbejde imod. Møbler slides er plast puder, der er placeret nedenunder en stk i møbel. Det materiale, der anvendes til at gøre diasene genererer mindre friktion end stykket af møbler skaber normalt. Dette væsentligt nedsætter mængden af indsats, der kræves til at flytte et skab.

Bestemme stien

Finde ud af sti du glidende kabinet langs før du forsøger at flytte den. Klart ud alle objekter, der er i vejen for denne vej. Arbejder ud sti på forhånd undgår forvirring mellem to mennesker glidende kabinettet. Du også ikke vil få brug at stoppe for at flytte objekter i din vej, når du begynder at glide det hvis stien er allerede blevet ryddet på forhånd.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com