Indendørs Bloodleaf plante pleje

March 20

For mennesker, der bor i lejligheder der ikke har mulighed for havearbejde på en rangerbanegård, er bloodleaf den perfekte plante til at vokse indendørs. Bloodleaf anlæg byder en opretstående vækst, hvilket gør den ideel til indstøbning og placere foran et vindue, der får god sollys. Det tilhører slægten af planter kaldet Iresine og i modsætning til sin bror og søster kultivarer, det er den eneste Iresine at blomstre. Blomster vokse stort og fuld og typisk komme i røde, pink og dyb lilla.

Jord

Bloodleaf plante pleje starter med jorden. Det er meget klogere at købe pottemuld specifikt rettet mod planter, der dyrkes indendørs snarere end benytter nogen et hjem haven. At bringe i jord fra udendørs trussel om også at bringe i de ting, der er uønskede--sygdomme og skadedyr. Jord kan købes i enhver butik, haven forsyning. En væsentlig faktor, der skal tages i betragtning er teksturen af jorden. Det bør hverken for tung eller for lys, som en lettere jord vil dræne alt for hurtigt og en tung jord ikke vil dræne nok.

Gødning

Mennesker shopping for en bloodleaf plante har et vist spillerum, når det kommer til gødning. Den eneste reelle nødvendighed er, at gødningen være rig på kalium, fosfor og kvælstof. For bloodleaf, er det bedre at få en gødning, der har et lidt lavere kvælstofindhold af. Bortset fra disse fornødenheder er der mange typer af gødning, der er fine til dyrkning af bloodleaf planter. Der er tørt pulver, væsker og piller, der er alle lige så effektive, skønt den flydende gødning kan være nemmere at håndtere indendørs.

Lys

Dyrkning af bloodleaf planter under dårlige lysforhold vil ikke give sunde planter. De blomstre når de modtager en høj grad af lys på en regelmæssig basis. Noget som helst i hjemmet, der modtager god belysning vil arbejde. Værelser, der har mange vinduer og ansigtet mod solen for hovedparten af dagen er at foretrække. Hvis indendørs bloodleafs ikke får masser af lys på daglig basis, vil blade og blomster hænge og derefter visner og slip væk hvis betingelserne, der ikke er ændret.

Vand

Som bloodleaf er en plante vokser mange store blomster meget hurtigt, det har tendens til at tørre ud ret hurtigt. For at holde dem så sunde som muligt, skal de vandes mindst en gang om dagen. Denne tidsplan skal flyttes til to gange om dagen, hvis de nogensinde synes at være udtørring. Fordi de gør bedst med en høj grad af sollys, tørre varme fra at holde dem i nærheden af windows i løbet af dagen kan resultere i dem ud af mere hurtigt. Når anlægget er vandes, er det bedst at give det nok, at alle de synlige jord bliver fugtig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com