Hvordan til at identificere tropisk blade blade

March 20

Hvordan til at identificere tropisk blade blade

Voksende tropiske planter udendørs er normalt begrænset til varmere klimaer. I køligere klimaer, nogle er dyrket udendørs som enårige eller de er gravet op og bragt indendørs om vinteren. Ofte selv, tropiske planter dyrkes som potteplanter, da deres naturlige betingelser er befordrende for indendørs dyrkning. Hvis du har en plante og du ikke er sikker på, hvad det er, undersøge sin løv- og resten af planten hvis det er muligt - og sammenligne dine observationer til en haven bog eller hjemmeside med billeder og beskrivelser af tropiske planter. Med omhyggelige undersøgelser, bør du være i stand til at identificere den.

Instruktioner

•Undersøg anlæg til en hurtig vurdering af hvilken type af tropiske plante det kan være. For eksempel, er nogle tropiske Bladplanter, der ikke blomstrer og dyrkes for deres interessante løv. På den anden side er nogle bregner eller håndfladerne med tynde, smalle blade. Stadig andre dyrkes for deres blomster og kaldes tropiske blomsterplanter.

•Note form af tropiske blade. Er de brede og bred eller tynd og smalle? Mange tropiske planter har blade formet liked bananblade eller store hjerter.

•Undersøg blad for farver. Mange tropiske plante vokse farverige blade med pink og gul, og mange har brogede blade med forskellige nuancer af grøn eller andre farver.

•Mærk blade man bedst beskrive deres teksturer. De kan være glat eller ru, tyk eller tynd. Tropiske planter kan være fuzzy eller behårede, eller måske har tandede kanter.

•Note om planten trives i sol, delvis sol eller skygge. Bemærk også, hvilken type af jordbundsforhold det skal trives, såsom fugtige eller let tør.

•Observe anlægget, hvis det er muligt, for andre egenskaber, som form og farve af dens blomster og hvor mange kronblade har. Hvad er højden og bredden af anlægget som helhed? Det vokse som et træ, busk eller plante? Bemærk også, at rodsystemer. For eksempel det vokse fra jordstængler eller har den kødfulde rødder?


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com