Problemer med Installation af vinyl gårdhave døren

March 20

Problemer med Installation af vinyl gårdhave døren

Mange boligejere vælger vinyl døre for deres gårdhave, fordi de er meget holdbare, nem at rengøre og kommer i en bred vifte af stilarter. Men mens installation terrassedøre kan synes som en enkel proces, der er flere problemer du kan støde på, der kan påvirke drift og lang levetid af vinyl døre. Forstå disse spørgsmål, før du installerer din terrassedøre kan forhindre dig i at skulle beskæftige sig med dem senere.

Døren for stor

Når du installerer en vinyl gårdhave døren i en eksisterende åbning, kan du finde døren er for stor til åbningen. Hvis der ikke er tilstrækkelig plads mellem dørkarmen og åbning, kan døren blive forvrænget, når kontraherende og udvide med vejret. Vejrtæt segl kan blive kompromitteret, at tillade vand at lække mellem væg og dør rammen. Det kan også blive svært at åbne og lukke døren, og glaspaneler i døren kan knække. Desuden, hvis din dør funktioner isoleret glas, kan glas opleve en fiasko i sin kant sæler, fører til muligt vand kondens mellem ruderne. For at undgå disse problemer, måle den eksisterende åbning før du køber en dør for at sikre, at det passer til din bestemte dimensioner.

Beskadigede fugt barriere

I nogle tilfælde, dit hjem 's udvendige sidespor muligvis skære for at lette fjernelsen af din gamle gårdhave døren. Når træbeklædningen er skåret, skæres fugt barrieren omkring dørkarmen normalt så godt. En beskadiget fugt barriere kan tillade vand at sive ind omkring rammen og resultere i strukturelle skader til dit hjem. Hvis du har mistanke om fugt barriere er blevet skåret, skal en ny vejrfast sæl dannet, når den nye gårdhave døren er installeret. Installere yderligere blinkende eller byggemateriale, så det overlapper områder, hvor fugt barriere er blevet beskadiget. Afslut med en generøs frakke af fugemassen at undgå vandindtrængning omkring rammen.

Overpacked isolering

Placere isolering omkring din nye terrasse dør er et afgørende skridt i at holde dit hjem varme. Men hvis du pakke isoleringsmaterialet ind i hulrummet omkring døren for stramt eller bruge en ekspanderende skum produkt, du risikerer overpacking isolering. En overpacked hulrum kan i sidste ende begynde at trykke mod dørkarmen, forårsager vridning. Som et resultat, kan dør blive vanskeligt at åbne og lukke. Undgå at bruge ekspanderende skumisolering og fjerne overskydende isoleringsmateriale hvis du observere vridning omkring dørkarmen.

Dårligt installeret Caulk

Caulk anvendes omkring terrassedøre til at give en udvendig forsegling til blok vand og kladder. Hvis caulk anvendes forkert, dit hjem ikke kun kan være udsat for disse elementer, men selve døren kan opleve korrosion og andre spørgsmål. Omhyggeligt læse producentens vejledning til at bestemme, hvordan du forbereder ramme overflade til caulk, hvad type værktøj, du skal bruge i programmet og hvad temperaturerne er bedst egnet til installation. Ren området omkring snavs, olie, gamle caulk og andet snavs, der kan forhindre en lufttæt forsegling fra formning. Kontroller, at der er nogen huller i Perlen af caulk som du anvende det og fjerne overskydende for at give døren et færdigt look.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com