Sådan fjernes Rust pletter fra toiletter

July 22

Sådan fjernes Rust pletter fra toiletter

Rust pletter i et toilet er oftest forårsaget af jern i vandet. Der er flere effektive metoder kan du prøve at fjerne rust pletter fra toilet skål eller rim, fra naturlige hjemmelavede rengøringsmidler til kommercielle kemikalier. Disse trin er listet i rækkefølge fra det letteste til sværeste. Prøv dem i rækkefølge, og hvis du stadig ikke kan fjerne rust pletter, skal du muligvis udskifte toilettet helt.

Instruktioner

•Pour ¼ kop fløde af tandsten i en skål. Tilføje nok brintoverilte til at gøre en tyk pasta. Påfør pastaen til de rust pletter på toilettet, og lad det sidde i en time. Skyl en lille del af området for at se hvis pletterne er væk. Hvis ikke, tjenestefrihed natten over og derefter skylles ren.

•Tag rust pletter fra toiletkummen ved at skrubbe med våde tørre sandpapir eller en pimpsten. Læg på et par af gummi handsker for at beskytte dine hænder og dæmpet sten eller sandpapir før skrubbe. Et af disse elementer vil arbejde fabelagtigt for yderst stædig rust Pletfjerning.

•Purchase en rust pletfjerner, som indeholder oxalsyre. Syren vil hurtigt spise løs på de rust pletter og fjerne dem til gode. Læse og følge producentens anvisninger grundigt som oxalsyre er et giftigt stof.

Tips & advarsler

  • Hvis du har prøvet alle de ovenstående metoder til at fjerne rust pletter og de er stadig synlige, kan det være tid til at udskifte toilettet. Hvis porcelænet har slidt tynd over tid og metal nedenunder er udsat, det vil ofte begynde at rust og der er ingen måde at stoppe det udover udskiftning.
  • Aldrig bruge blegemiddel til at fjerne rust pletter fra et toilet. Blegemiddel vil definere pletten og gøre det vanskeligere at fjerne i det lange løb.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com