Hvordan til at dræbe Bugs i tørrede felt majs

March 21

Hvordan til at dræbe Bugs i tørrede felt majs

Fodre dig selv eller dine husdyr for uger, endog måneder, ved at gemme hjemmeavlede majs. Desværre, tørrede felt majs kan være et velsmagende måltid for de talrige snudebiller, biller og andre bugs, der trives på lagret korn. Træffe proaktive foranstaltninger til at dræbe bugs i din tørrede majs til at holde det i tiptop form.

Instruktioner

•Kill fejl, der er til stede blandt majs før kornet er høstet til tørring og opbevaring. Dette kan drastisk skære ned på bug æg og larver i lagret korn. University of Florida anbefaler systemisk i fure insekticider tilgængelige på markedet. Insekticider kan hjælpe kontrol blade og jord skadedyr, der kan blive besværligt lige før tærskning.

•Brug et korn fugtighed meter, tilgængelig fra mange foderlagre og gård forsyning butikker, for at sikre, at kornet er tørret. Fugt kan tilskynde korn rot, skimmelvækst og klækning af hvilende insekt æg. University of Florida anbefaler tørring majs til en fugt niveau på 13 procent før opbevaring.

•Opbevar majs kun i rene, lufttætte beholdere til at forhindre indførelsen af nye bugs i den tørrede majs under pakkeprocessen. Hvis du vælger en tidligere anvendte bin, vaske og tørre det, før genbrug.

•Sprinkle mad-grade diatoméjord pulver i den lagrede majs. Pulveret er tilgængelige fra nogle helsekostforretninger og de fleste gård forsyning butikker. Bland majs for at jævnt distribuere pulveret. Pulveret dræber naturligt bugs uden at beskadige majs eller skader mennesker eller dyr. Bruge 1,4 gram diatoméjord for hver pund af majs.

•Hold tørrede majs ved en lav temperatur som et alternativ til diatoméjord. Placer den lagrede korn i køleskab og bringe temperaturen ned til 0 grader F i fire dage. Dette vil dræbe de fleste af bugs nærværende i den tørrede majs.

•Inject lagrede kornet med kuldioxid gas. Dette gøres typisk ved idriftsættelse tjenester af en pest kontrol selskab, som gas og værktøjer er industrielle produkter ikke er normalt tilgængelige for private brugere. Kuldioxid vil hurtigt og naturligvis dræbe nogen insekter i din lagrede majs.

Tips & advarsler

  • Støv det område, der gemmer din majs placeringer med diatoméjord som en forebyggende strategi for anti-bug.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com