Hvordan man laver indendørs skodder

March 21

Hvordan man laver indendørs skodder

Indvendige skodder ikke kun tilføje en hyggelig hytte føler til dit hjem decor, kan du blokere lys og regulere temperaturen inde i et hjem mere effektivt end gardiner. Plus, du kan installere skodder på nederst halvdel af dit vindue til beskyttelse af personlige oplysninger og tillader naturligt lys at komme gennem toppe. Du kan også vælge mellem mange designs, picking en der går med din smag og stil. Selvfølgelig, er den bedste måde at personliggøre indendørs skodder at gøre dem selv. Du har brug for bare en lille smule træbearbejdning færdigheder og nogle tid til at skabe stilfuld og praktisk indendørs skodder.

Instruktioner

•Measure på indersiden af din rude indramme sikre skodder er ikke for stor. Opdel bredden af vinduet i halvdelen at få bredden af hver individuel lukkeren. For eksempel, hvis dit vindue er 36 inches tværs, bliver hvert af dine skodder 18 inches lang.

•Lay Tømrer 's firkantede på dit træ bord i hjørnet. Mærke off målinger for højde og bredde for begge skodder, forbinder varemærkerne med kanter af pladsen. Dette sikrer, at linjerne er helt lige, så længe en af armene på din plads er i overensstemmelse med en af kanterne af dit træ.

•Skub en elektriske hånd så gennem træ, skæring langsomt langs din blyant linjer og væk fra kroppen. Når skære, slibe kanterne af dine skodder med 80 grus sandpapir for at fjerne splinter eller grater.

•Sketch et design ind i fronten af hver lukkeren med blyant. Det kan være en enkel, elegant rektangel med indadvendte-buede hjørner eller noget mere kompliceret som en spray af blomster eller vinstokke. Du kan også tegne hurtig, enkel landstil stjerner.

•Beskyttelseshætte til at klikke router hovedet på din hånd holdt roterende værktøj. Router hoveder ligne små metal cylindre med afrundede hoveder. De er grove for udskæring træ. Indstille routeren mod din blyant linjer og trække det langsomt langs din skitse, carving det ind i skoven. Bruge et stort hoved for enkle designs, som stjerner, og et lille hoved for kompliceret blomster eller vinstokke.

•Sand begge skodder over det hele, begyndende med forreste udhugget ansigt, bevæger sig på bagsiden af hver lukkeren og efterbehandling med kanterne. Starte med 80 grus papir, gå til 120 grus og slut af med 220 sandkorn. Dette giver din træ en høj polish. Tørre hver lukker ned grundigt med en blød klud.

•Stain eller maling dine skodder med lange, selv penselstrøg. Brug vandbaseret bejdse eller male; de tørre hurtigere og gå mere gnidningsløst. Tillade enten en til tørre natten over. Hvis farvningen, anvende en frakke af vand base klar satin lak over pletten.

•Klap din hængsler i halve og line dem op mod de udvendige kanter af dine skodder så du kan se den runde hængsel fælles af hver enkelt hængsel. Skrue hængslerne i kanterne af dine skodder med rustfrie skruer, placere dem omkring 2 inches i fra begge ender af skodder. Skrue anden siden af hver lukkeren i indvendigt kant af din rude indramme.

Tips & advarsler

  • Skære ned louvered dørpaneler for traditionelle skodder. Tilskåret dørene til den rigtige størrelse lige over en enkelt luftspjæld lamel. Skrue et nyt stykke træ til toppen af udløseren for at holde lamellerne sikker.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com