Sådan Root og sveske pæretræer

March 22

Sådan Root og sveske pæretræer

De fleste pæretræer gengives gennem podning, ikke rode. Det betyder ikke, at rode dem er umuligt. Den bedste metode til hepper pæretræer kaldes luft lagdeling. Air layering klarer sig ved hjælp af en gren skæring fra en ung træ, eller en ung gren fra en lidt ældre træ. Stiklinger fra meget gamle træer eller ældre grene har tendens til ikke at rod med succes. Når dit træ er begyndt at vokse stærkt, beskære regelmæssigt for at sikre fortsatte sundhed.

Instruktioner

Hepper

•Fyld en lavvandet fad med vand og tilsæt ca 1 kop sphagnum mos. Tillad moss til sættetid to til tre timer, således at det er godt mættet. Vælg en gren fra din etablerede pæretræ, der er ikke tykkere end en blyant.

•Klippe omkring ydersiden af grenen i en cirkel med en hobbykniv. Udføre denne nedskæring mindst flere inches fra hvor rand slutter sig til træet. Gøre en anden cirkulær skåret ca 2 inches fra først.

•Slice grundt til grenen i en lige linje mellem de to cirkulære snit med en hobbykniv. Skræl væk bark fra mellem de to første skærer således at frisk træ viser under. Fjern mos fra vand og klem ud den overskydende væske; wrap mos rundt nøgne om grenen.

•Dæk moss med et rektangel af polyethylenfilm. Slip film omkring grenen og centrere det over Mosset. Matche op de korte kanter og fold dem over; sikre fold med elektrisk tape.

•Scrunch film i den ene ende tæt til grenen. Pak elektriske bånd omkring filmen og gren at forsegle det godt. Gøre det samme i anden enden af filmen.

•Se mos i en uge eller to indtil du ser rødder på overfladen hele vejen rundt. Fjerne hele grenen med moss bolden ved hjælp af rene, skarpe tunge sakse en tomme eller to fra polyethylenfilm. Unwrap båndet og forsigtigt løfte plast og mos fra grenen uden at beskadige rødderne.

•Plant gren i en gryde med god dræning eller rede jorden. Brug en høj kvalitet, beriget pottemuld. Hele rodklumpen skal være under snavset og etablerede bladene af filialen skal pege opad.

•Dæk plante med et telt af polyethylen plast og en lys skygge for op til otte dage. Udsæt ikke anlægget for direkte sollys i løbet af denne periode. Når rødderne er veletablerede, skåret et hul i plastik hver tre dage så ungt træ pære sidestiller til sine omgivelser før bliver afdækket helt.

Beskæring

•Prune pæretræer i sensommeren hvis du bor i et mildt klima eller slutningen af vinteren, hvis dit område fryser tidligt. Sørg for, at træet er hvilende og ikke blomstrende. Begynd at forestille sig tidligt hvordan du vil i sidste ende dit træ at kigge.

•Klippe væk beskadiget og syge lemmer eller lemmer vokser lodret eller på tværs af andre i bunden med skarpe, rene sakse. Tynde grene ud fra overfyldte områder. Fjerne rodskud så hurtigt som muligt.

•Trim højde fra træer mere end et år gamle. Udfør ikke dybe reduktioner, indtil træet har eksisteret i mindst tre år. Efter tredje skære år, træet ned til den størrelse, du ønsker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com