Hvad er en tre-sæson veranda?

March 22

En tre-sæson veranda kan du udvide din bolig for at nyde udendørs med beskyttelse mod fejl og nedbør. Dette område ville gøre en funktionel tilføjelse til dit hjem, at hjælpe med at bygge bro over kløften mellem dine indendørs og udendørs levende rum. Disse porches del ligheder med screenet i indgangsparti og havestue tilføjelser; deres sondringer sat dem i det midterste område for at tilføje egenskabsværdien.

Tidsramme

Tre-sæson indgangsparti er som regel bedst egnet til brug i foråret, sommeren og efteråret, som foreslået af navnet. Denne tidsramme i høj grad afhænger af klimaet i dit område - hvis du bor i syd, for eksempel, du kan være stand til at nyde en tre-sæson veranda året rundt. Ved at bygge våbenhuset, så det vender mod syd, kan du muligvis stærkt forlængelse af dens anvendelse. Sydsiden modtager meget mere sollys, så værelset kan drage fordel af solvarme. Dette kan ikke være en mulighed, hvis forreste del af dit hjem vender mod syd, fordi mange mennesker tror en lukket veranda foran på hjemmet er en skamplet for byen, medmindre det er specifikt designet til at passe med resten af dit hus.

Gulvbelægning

Typen af gulve til brug i en tre-sæson veranda er i høj grad afhængig af om du vil bygge verandaen eller Start med en eksisterende veranda. Hvis du har en eksisterende veranda eller dæk uden for dit hjem, kan du integrere dæk Gulvbelægning i våbenhuset. Indendørs/udendørs tæpper kan lægges over eksisterende dækket gulvet at gøre våbenhuset synes mere som en forlængelse af din indendørs beboelsesrum. Hvis våbenhuset er bygget fra bunden, gulvbelægning ofte blander mere med gulve i indre af hjemmet, måske en krydsfiner gulvet dækket med tæppe eller fliser.

HVAC

I modsætning til en havestue tilføjelse, tre-sæson porches ikke er bundet ind med et hjem opvarmning, ventilation og klimaanlæg (HVAC) system. Derudover er tre-sæson indgangsparti ikke isoleret som en ægte tilføjelse ville være, hvilket gør det nemt for enhver varmt eller koldt luft at undslippe. Våbenhuset er adskilt fra resten af huset af en dør så at huset kan holde varmen. Manglen på en varmekilde betyder, at rummet er køligere om vinteren end resten af huset og er ikke egnet til brug i koldt vejr. Mange mennesker forlænge sæsonen de kan bruge verandaen med bærbare Rumopvarmere til varme eller fans for at køle rummet.

Windows

Et væsentligt træk, der adskiller tre-sæson indgangsparti fra screenet i porches er brugen af windows for at udvide sæsonen for ved hjælp af våbenhuset. Normalt, kan vinduerne ombyttes med skærmen skær, således at husejere kan høste fordelene af en screenet i våbenhus i varmt vejr. Windows er installeret, når vejret bliver køligt om efteråret og kan fjernes efter den køligt vejr passerer i foråret. Ideelt set bør vinduerne kunne åbne så brise kan nydes på usædvanligt varme dage. Brug af høje eller gulv-til-loft vinduer øger mængden af sollys og varme, som en tre-sæson veranda modtager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com