Hvordan du installerer din vinter Pool dække

March 22

Hver vinter, er det vigtigt at dække swimmingpool for at beskytte det mod barske vilkår og frost. Efter dræne vandet for sæsonen, forhindrer et cover blade eller snavs at komme ind i afløbet og forårsager skade. Uanset om du har en i jorden eller over jorden pool, er dækker nem at installere i lidt tid. Ud over at beskytte poolen, tilbyder et dække et sikkerhedsniveau til dig og din familie ved at forhindre falder i en drænet pool.

Instruktioner

I jorden

•Measure området pool til at beregne størrelsen af dækning du har brug for. Tilføje 2 inches til at bestemme størrelsen af dækning skal du længde og bredde målinger.

•Installer ankerpunkter til coveret. Placer to ankre i hvert hjørne af poolen til at danne 90-graders vinkler, sammen med fire ankre direkte i midten af længden og bredden på swimmingpoolens kant (to for længde) og to for bredde. Holde ankre mindst 18 inches væk fra kanterne til at give tilstrækkelig dækning for poolen.

•Drill huller på ankerpunkter med en roterende boremaskine og murværk bore bit til at skære igennem beton. Når hullerne er mellem 2 og 3 inches dyb, er hammer et anker i hver enkelt hul med en gummihammer indtil toppen af hver anker flugter med overfladen af betonen.

Uddelingen fjedre til ankre. Med hjælp fra en ven, sprede dækslet over den hele Tom swimmingpool og sikre stropper på forsiden at fjedrene. Stramme stropper til at skabe spænding og grundigt sikre dækslet over puljens åbning.

Above-Ground

•Measure åbning af swimmingpoolen. Købe en dækning, der er 4 fødder større end pool's åbning konto for overlapning.

•Sæt dækslet over pool ved hjælp af en partner. Justere dækslet hvis nødvendigt, så at det er centreret over poolen.

•Thread det medfølgende kabel gennem sløjfer rundt i kanten af poolen og spænd den med den medfølgende spiltrukket til at fastgøre den på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com