Hvordan man forberede sig på at male dit hjem 's udvendige

March 22

Hvordan man forberede sig på at male dit hjem 's udvendige

Dette er en generel oversigt for at male uden for dit hus - selv om meget af hvad du skal vide, du finder i andre maleri-relaterede eHows. Her er hvad gør ydre anderledes.

Instruktioner

•Understand, på grund af vejret, skal du forsegle ydersiden af dit hus mod vand, samt mod vinden, meldug og generelle fugt og slid.

•Estimate mængden af maling du skal bruge ved at multiplicere længden på hver væg med dets højde. Derefter tilsættes 25 til 30 procent. Du skal bruge den. Og hvad du ikke bruger, skal du som tiden går for at gøre touch-ups. Hvert mærke maling vil forklare på kan hvor meget det vil dække.

Forpakket god maling. Du generelt få den kvalitet, du betaler for - og pris er, hvordan du ved.

•Få gode, solide stiger. (Du vil tilbringe en masse tid på dem). Sørg for, at de er høj nok - du ønsker ikke at være balancerer på det sidste trin med en spand fyldt med maling.

Forpakket god pensler og ruller; dem brugte til udendørsbrug er generelt mindre fint bygget og formet end dem, der anvendes inde i et hus.

Forpakket masser af sandpapir, skrabere, udvendig-grade putty og eksteriør-grade caulk.

Forpakket masser af malertape og drop klude til at beskytte planter, gangbroer, biler og din næstes ejendom.

•Consider ved hjælp af alkyd (som olie-baseret) maling til udvendigt træværk. Den tørrer langsomt og er sværere at bruge, men det er en del hårdere. Bruge det især på områder, der får slid, som døre og deres trim, gelændere og verandaer.

Tips & advarsler

  • Hvis du ændrer den eksisterende farve og er ikke helt sikker på, du kan lide hvad du har plukket, købe den mindste mængde maling kan du (formentlig en kvart). Male en sektion af trim, eller et skår af væg (mindst et par fødder square), og se hvordan malingen faktisk ser på plads.
  • Noget du kan bruge til at lappe eller forsegle kan tage lidt tid at tørre, før du kan anvende primer over det.
  • Hvis ydre var malet før i 1980 ' erne, kan du beskæftiger sig med bly-baseret maling, der er ekstremt farlige, især til børn og gravide kvinder. Selv om ingen i din husstand passer til denne beskrivelse, vil nogle af dine naboer. Kalde nationale sikkerhed Rådet Lead Information Center på 1-800/LEADFYI for instruktioner om hvordan man skal håndtere det sikkert. Kan du hyre en licenseret professionel til at forberede ydersiden før du maler det dig.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com