Sådan Fix en lampe ledning

July 24

Sådan Fix en lampe ledning

Lampe ledninger kan blive beskadiget i en række forskellige måder. Ledningen isolering kan være skåret eller tygges, udsætter den nøgne ledninger og skabe en brandfare. Stikket kan være beskadiget og ude af stand til at sætte i stikkontakten i væggen. Din ledning kan også have indvendige skader forårsaget af noget tunge sidder på ledningen, som et møbel. Uanset årsagen til skaden, er den sikreste måde at løse det at erstatte hele ledningen.

Instruktioner

•Tag lampe-shade, pære og lampe harpe fra din lampe. Lampe harpe holder din lampe skygge. Fjerne den ved at klemme i siderne af harpe mod soklen og løfte det op og ud af harpe base.

•Træk stikket ærme fra lampen. Socket ærme dækker den indvendige stik og ledninger. Fjerne det ved at fatte det med hånden og trække direkte op og ud af stikkontakten base. Hvis du skal opfylde nogle modstand med at fjerne stikket ærme, kan du nødt til at vrikke socket ærme fra side til side lidt mens du trækker.

•Grasp indre socket med din hånd, og træk forsigtigt på den indvendige socket til at afsløre ledningsnet. Brug din skruetrækker til at løsne både kobber og aluminium skruer holde wiren fast i stikket, og fjern ledningerne.

•Tag i bunden af din lampe. Enhverproducentaf lampe design lamper i forskellige stilarter, og ikke hver lampe bunden fjerner på samme måde. Du skal bestemme, hvordan din lampe bunden er fastgjort og fjerne den. Hvis du er usikker på hvordan du fjerner din lampe bund, besøge din lokale hjem forbedring lageret for at finde en lampe, der svarer til dit, og bede en belysning medarbejder for instruktioner.

•Træk din gamle lampe ledning fra din lampe ved at fatte det i bunden og trække fra din lampe.

•Installer din nye lampe ledning. Bruge en lampe ledning, der er pre-kabel med et stik. Tråd den nye lampe ledning gennem åbningen i bunden af din lampe og op, selvom lygtehus indtil du kan få fat i det fra toppen af lampen.

•Ledning socket til den nye lampe ledning. Lampe ledning består af to ledninger indkapslet i isolering og smeltet sammen og er designet til at trække fra hinanden for lettere ledninger. Grab en wire i din venstre hånd og en wire i din højre hånd, og trække ledningerne fra hinanden indtil din har omkring fire inches af wire adskilt. Føle de separate lampe ledninger; en er ribbet hele længden af kablet og betragtes som neutrale wiren. Tilslut denne neutrale ledning til aluminium skruen på siden af den indvendige socket du fjernes i trin 3 og stramme skruen, holder ledningen under skruen. Den resterende lampe ledning er glat og fandt den varme ledning; Tilslut denne ledning til kobber skruen placeret på siden af den indvendige socket.

•Træk lampe ledning til at fjerne enhver slæk. Forstå den lampe ledning i bunden af din lampe, og forsigtigt trække det væk fra lampen at fjerne sløje og tillader den indvendige socket at bosætte sig i socket base. Udskift din lampe bund.

•Skub stikket ærme over den indvendige socket, og skub det helt ind i stikket base. Udskifte lampen harpe, skygge og lys blub.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com