Hvordan til at lyse op en citron

March 23

Citronsyre i en citron kan lede nok elektricitet gennem elektroder til magten en pære. De mere citroner du bruger, jo mere magtfulde bliver "batteriet". Energi flyder i en strøm, hvilket betyder, at det trækker elektroner gennem en ledende materiale, indtil det skubber andre elektroner langs en sti. Af ledninger citroner sammen med kobber og zink elektroder, kan du direkte at energi i en elpære. Prøve eksperimentet først med en citron, derefter tilføje yderligere citroner for at se hvordan lyset ændres.

Instruktioner

•Poke kanten af zink elektroden i den ene side af en citron. Elektroden bør let trænge ind i citron hud, men du kan gøre en lille snit med en kniv, hvis det er nødvendigt. Hvis du bruger flere citroner, skal du indsætte én zink elektrode i hver af dem. Dette vil blive den negative elektrode, når du begynder ledninger.

•Poke en kobber elektrode til anden siden af hver citron. Kobber elektroderne bliver den positive elektrode, når du begynder ledninger. Sørg for, at zink og kobber elektroderne røre ikke.

•Sno ene ende af kobbertråd omkring en zink elektrode to til tre gange. Fastgør anden enden til en anden citron kobber elektroden på samme måde. Tilslut hver citron til de andre ved hjælp af kobbertråd, hver gang, der forbinder en kobber elektrode til en zink elektrode. Tilslut ikke kobber til kobber eller zink til zink eller din pære lyser ikke.

•Sno de frie ende af kobbertråd omkring den forbinde ledninger på dine LED pære. Du bør have en citron med en løstliggende zink elektrode og en anden citron med en løstliggende kobber elektrode. Tilslut ledningen fra den flade side af dine LED pære til kobbertråd fra zink stik af indpakning ledningerne sammen. Derefter Tilslut ledningen fra den afrundede side af dine LED pære til kobber-stik af indpakning ledningerne sammen.

Tips & advarsler

  • Du kan finde zink og kobber elektroder på en hardware butik. Hvis du ikke kan finde dem, kan du bruge en penny efter 1982 i stedet for en zink elektrode. Du kan bruge en krone lavet før 1982 i stedet for en kobber elektrode. Bruge kanten af penny at stikke et hul i citron eller omhyggeligt brug en kniv til at lave et lille hul.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com