Ideer til en lilla soveværelse

March 24

Ideer til en lilla soveværelse

Når dekorere dit soveværelse, er det sjovt at udvælge temaer. En dejlig idé er det lilac soveværelse. Med de bløde nuancer af denne smukke forårsblomst, kan du have et soveværelse, der er fint feminine og gør du tænke på foråret.

Væggene

Male væggene en sart lilla farve. Pas på at ikke gøre hue for mørkt til at kunne overvældende. Går alt for let kunne gøre rummet ser lidt bleg. Tage din tid, når du høre maling chips i maling butikken og endda tage maling chip hjem til at se hvordan det ser ud i dit soveværelse.

Sengen

Den rigtige seng er et vigtigt element i den lilla soveværelse. Sengen skal være let og feminin--ikke tunge eller væsentlig. Antikke smedejernssenge eller messingsenge ville arbejde godt for lilla soveværelset på grund af fantasifulde kurver og lyse udseende af metal senge.

Lamper

Lamper er et andet vigtigt element. De bør også være fantasifulde og ligne sengen med lignende kurver og materialer. Disse kan findes på antikke butikker, loppemarkeder eller på steder som den ideelle hjem (Se ressourcer).

Møbler

Møblerne skal være let og behagelig, som Queen Ann eller Queen Anne stil antikviteter. Møbler kan være mere moderne, men finish med lyse farver eller selv malet hvid passer til.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com