Spiselige vilde planter i Pacific Northwest

March 24

Mild og tempereret klima findes i Pacific Northwest skove skaber et miljø rig på naturlige vegetation. Regnskove og bjergene i regionen er moden med spiselige vilde planter. Du bør være opmærksom på planter Beskrivelse og eventuelle bivirkninger og altid forsigtig når forbrugende enhver vilde planter.

Salmonberry

Salmonberry anlæg er en vild plante i Pacific Northwest, der vokser op til ni fod høje. Det er en busk, der producerer store blomster og runde bær, der er gult, orange eller dyb rød i farven. De indfødte kystnære folk i det vestlige Washington spise den runde-formede frugter, og stilke. Ifølge United States Department of Agriculture, vil den indfødte Quileute tygge op bladene og derefter anvende dem til forbrændinger af huden eller irritationer. Quinault, en anden naturlig gruppe, ville bringe barken i kog og derefter drikker den afkølede væske for at mindske veerne. Den spiselige frugt er moden fra månederne af juni til August. De voksende spirer kan pillede og spist rå eller du kan koge dem før forbrug. Disse spirer er en god akkompagnement til laks eller andre fisk.

Rød Huckleberry

Den røde huckleberry plante er rigelige i Pacific Northwest og kan findes vokser i nærheden af rådnende træstubbe i skovene. Anlægget har lyse grønne blade og røde bær. Bærrene har en syrlig smag og kan spises hele eller anvendes i en række forskellige måder som gelé, blandet i chokolade desserter eller som sirup. Bærrene har en god mængde c-vitamin i dem. Bladene kan være gennemsyret af for at gøre en lækker te.

Gederams

Gederams trives i skovområder, der er blevet brændt ud og sideløbende bjergveje. Dette vilde plante, almindeligt kendt som blomstrende Sally, er en del af familien kæmpenatlysolie og blomstrer klynger af levende pink eller lavendel blomster fra månederne af juni til September. Blade og skud af dette anlæg er spiselig enten rå eller dampet og du kan bruge dem som erstatning for asparges. Bladene kan bruges i salater eller du kan koge dem og når de afkøles, drikke som te, når de anvendes i moderate mængder kan hjælpe en kvalm mave. Foråret roden kan koges og er sød at smagen. Blomsterne kan høstes for at oprette en gederams gelé; Du kan finde det i specialbutikker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com