Hvordan man laver en stof sko indehaver

March 25

Hvordan man laver en stof sko indehaver

Sko, der ligge i en bunke på dit skab gulv kan samle støv, snavs og skrammer. Beskytte dine sko og holder dem organiseret og rene med individuelle sko indehavere. Sko indehavere kan bruges til at gemme sko du bærer mindre ofte, og gemme sko, når du rejser til at holde resten af tøjet rent. Gør dit eget stof sko indehaver er ikke svært, så længe du har grundlæggende erfaring med en symaskine og nogle ekstra stof.

Instruktioner

•Klap dit materiale i halve og foranstaltning 12 inches af 16 inches. Skær materiale hvor du har målt og adskille de to stykker.

•Klap toppen af hvert stykke ned ca 1 1/2 inches og pin det ned. Jern afsnittet foldede og sew flappen ned med en lige søm forlader enderne åbne.

•Sæt de højre side af stoffet overfor hinanden og pin dem sammen. Sy en lige søm 1/2 tommer fra kanten hele vejen rundt om de to sider i bunden. Start den nye søm i bunden af den foldede søm øverst og ende lige nedenunder foldede sømmen på anden siden. Flip taske højre side ud igen.

•Klippe to 12-tommer sektioner af cording og vedhæfte en sikkerhedsnål til slutningen af hver. Tråd én sektion af pyntesnore gennem hver side af de foldede sektioner på toppen af posen ved hjælp af en sikkerhedsnål som en guide til at trække det sammen til anden siden. Fjerne sikkerhedsnåle og knude hver ende af pyntesnore for at holde det fra at glide tilbage gennem posen.

•Sæt et par sko i posen og trække på hver side af pyntesnore for at cinch åbningen lukket. Binde en knude på toppen til at fastgøre den.

Tips & advarsler

  • Bruge samme farve af materialet for hver type sko stil (dvs. formelle, sommer, osv.) så du kan finde dem let. Eller, vælge en lys farvet materiale og mærke hver pose med stof maling.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com