Akustisk vindue behandling

March 25

Akustisk vindue behandling

Når udvendig støj invaderer din beboelsesrum, det forstyrrer freden i din husstand, forstyrrer din komfort og selv kan forhindre dig i at få en god nats søvn. Det er i bedste fald ligefrem irriterende. Hvis du er træt af larmen invaderer dit space, skal du fjerne problemet ved at installere produkter specielt designet til at isolere vindue områder.

Magnetiske vindue isolatorer

Magnetiske vindue isolatorer er lightweight paneler du installere over eksisterende windows at overdøve overskydende støj. Som en ekstra fordel, de blokere skadelige stråler fra solen og forhindrer varme og kold luft fra siver i. Vinduet isolatorer er specialbygget til at passe enhver vinduesstørrelse. Når først installeret, skabe paneler et isolerende barriere, der er stort set usynlige udefra. Og bedst af alt, du kan installere dem selv. Du kan finde magnetiske vindue isolatorer fra en række producenter online.

Akustisk gardiner

Akustisk gardiner er en anden overkommelige mulighed for at blokere uønsket støj. Ligesom magnetisk vindue isolatorer overdøve disse gardiner også lys. Akustisk gardiner er lavet af tykkere tekstiler, der absorberer lyd. Akustisk gardiner er undertiden markedsføres under betegnelsen "mørklægningsgardiner."

Akustisk gardiner mere end forhindre uønsket lyd ind gennem vinduer. De kan bruges til at tilføje et dekorativt element langs væggene for at holde støj fra rejser fra et rum til næste. Denne ansøgning er mest udbredt i office, møde- og banket spillesteder. I private hjem, de kan bruges til at blokere off lokaler eller områder, der ikke har en dør. Disse gardiner er fantastisk til indeholdende støj til et bestemt område af dit hjem, som en teenager soveværelse eller medier værelse. Du kan købe skræddersyede akustiske gardiner fra producenter, der specialiserer sig i støj kontrol produkter eller du kan købe færdige akustiske gardiner.

Hvis gardiner ikke passer din indretning, købe akustiske nuancer eller slør i stedet. Disse elementer er lavet af de samme lydabsorberende materialer som gardiner, men er lavet til at dække den rude område kun. Du kan købe akustiske nuancer på lokale, speciale vindue der dækker butikker, fra interiør designbutikker og en bred vifte af online leverandører.

Lydtætte vinduer

Hvis budgettet ikke er en bekymring, kan du bruge specialfremstillede lydisolerede vinduer til at blokere for uønsket støj og forstyrrelser. Lydisolerede vinduer hjælpe med at regulere temperaturen i dit hjem og forhindre udvendig støj fra siver i. Disse vinduer er fremstillet af lamineret glas og installeret på indre af dine eksisterende vinduer. I modsætning til de to første muligheder kræver lydisolerede vinduer generelt professionel installation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com